ΠΗΓΗ
Η μεταφορά των μαθημάτων της Δευτέρας.

ΠΗΓΗ
Man μου μπορείς να επισυνάψεις μια το μειλ ή να μου το στείλεις σε πμ ? ( οχι οτι δεν σε πιστευω αλλά ξερεις να το βαλουμε και στο πορταλ)liar wrote:έστειλα email στον καρέλα για την εξέταση των ατμων την παρασκευή και μου απάντησε οτι δεν θα δωθεί το μάθημα. επίσης μου είπε οτι θα βγεί και ανακοίνωση απο τη σχολή.
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
Όποιος έχει καεί από χυλό, φυσάει και τον μπαφοAdamaklas wrote:Man μου μπορείς να επισυνάψεις μια το μειλ ή να μου το στείλεις σε πμ ? ( οχι οτι δεν σε πιστευω αλλά ξερεις να το βαλουμε και στο πορταλ)liar wrote:έστειλα email στον καρέλα για την εξέταση των ατμων την παρασκευή και μου απάντησε οτι δεν θα δωθεί το μάθημα. επίσης μου είπε οτι θα βγεί και ανακοίνωση απο τη σχολή.
Ρε πιες ρε μαλακα θα το παρει ο αέρας και άσε τα φιλοσοφικαsid wrote:Όποιος έχει καεί από χυλό, φυσάει και τον μπαφοAdamaklas wrote:Man μου μπορείς να επισυνάψεις μια το μειλ ή να μου το στείλεις σε πμ ? ( οχι οτι δεν σε πιστευω αλλά ξερεις να το βαλουμε και στο πορταλ)liar wrote:έστειλα email στον καρέλα για την εξέταση των ατμων την παρασκευή και μου απάντησε οτι δεν θα δωθεί το μάθημα. επίσης μου είπε οτι θα βγεί και ανακοίνωση απο τη σχολή.
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
Kokontina-_- wrote:Όλα τα μαθήματα της Παρασκευής δε θα δοθούν ρε παιδιά, έχει βγει ανακοίνωση και στο σάιτ της σχολής, απλά για την αναπλήρωση θα βγει επιμέρους ανακοίνωση, αλλά σίγουρα δε θα δοθούν, είναι κοινή γραμμή όλων των πανεπιστημίων της χώρας, αποφασίστηκε από τους πρυτάνεις ομαδικώς.
http://www.mech.ntua.gr/gr/files/0715/5609.pdf
Και προφανώς ισχύει για όλες τις σχολές, όχι μόνο για τους μηχανολόγους...