Αναβολή εξετάσεων 6/7/2015 λόγω δημοψηφίσματος
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- arxaios
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Αναβολή εξετάσεων 6/7/2015 λόγω δημοψηφίσματος
Η Σχολή Θα παραμείνει κλειστή Για την Παρασκευή 3/7/2015 και Δευτέρα 6/7/2015.
ΠΗΓΗ
Η μεταφορά των μαθημάτων της Δευτέρας.
ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ
Η μεταφορά των μαθημάτων της Δευτέρας.
ΠΗΓΗ
Before you judge a man, walk a mile in his shoes; after that, who cares?! He's a mile away and you've got his shoes!
Re: Αναβολή εξετάσεων 6/7/2015 λόγω δημοψηφίσματος
http://www.mech.ntua.gr/gr/files/0715/5609.pdf
Εδω εχει δωθει σαν "εντολη" να ακυρωθει και η Παρασκευη! Γνωριζει κανεις τιποτα?
Εδω εχει δωθει σαν "εντολη" να ακυρωθει και η Παρασκευη! Γνωριζει κανεις τιποτα?
Αυτό να υποθέσω αφορά μόνο τη σχολή των μηχανολόγων??
spam
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
Για ναυπηγούς θα βγει αυριο ανακοίνωση.
Σίγουρα Δευτέρα κλειστά, ενδεχομένως και παρασκευή.
Σίγουρα Δευτέρα κλειστά, ενδεχομένως και παρασκευή.
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
έστειλα email στον καρέλα για την εξέταση των ατμων την παρασκευή και μου απάντησε οτι δεν θα δωθεί το μάθημα. επίσης μου είπε οτι θα βγεί και ανακοίνωση απο τη σχολή.
Man μου μπορείς να επισυνάψεις μια το μειλ ή να μου το στείλεις σε πμ ? ( οχι οτι δεν σε πιστευω αλλά ξερεις να το βαλουμε και στο πορταλ)liar wrote:έστειλα email στον καρέλα για την εξέταση των ατμων την παρασκευή και μου απάντησε οτι δεν θα δωθεί το μάθημα. επίσης μου είπε οτι θα βγεί και ανακοίνωση απο τη σχολή.
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
- Kokontina-_-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Όλα τα μαθήματα της Παρασκευής δε θα δοθούν ρε παιδιά, έχει βγει ανακοίνωση και στο σάιτ της σχολής, απλά για την αναπλήρωση θα βγει επιμέρους ανακοίνωση, αλλά σίγουρα δε θα δοθούν, είναι κοινή γραμμή όλων των πανεπιστημίων της χώρας, αποφασίστηκε από τους πρυτάνεις ομαδικώς.
Και προφανώς ισχύει για όλες τις σχολές, όχι μόνο για τους μηχανολόγους...
Inventing a job is better than finding a job.
٩(•_•)۶ ٩(-_-)۶ ٩(●.•)۶ ٩(๏̯͡๏)۶
٩(•_•)۶ ٩(-_-)۶ ٩(●.•)۶ ٩(๏̯͡๏)۶
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
Όποιος έχει καεί από χυλό, φυσάει και τον μπαφοAdamaklas wrote:Man μου μπορείς να επισυνάψεις μια το μειλ ή να μου το στείλεις σε πμ ? ( οχι οτι δεν σε πιστευω αλλά ξερεις να το βαλουμε και στο πορταλ)liar wrote:έστειλα email στον καρέλα για την εξέταση των ατμων την παρασκευή και μου απάντησε οτι δεν θα δωθεί το μάθημα. επίσης μου είπε οτι θα βγεί και ανακοίνωση απο τη σχολή.
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
Ρε πιες ρε μαλακα θα το παρει ο αέρας και άσε τα φιλοσοφικαsid wrote:Όποιος έχει καεί από χυλό, φυσάει και τον μπαφοAdamaklas wrote:Man μου μπορείς να επισυνάψεις μια το μειλ ή να μου το στείλεις σε πμ ? ( οχι οτι δεν σε πιστευω αλλά ξερεις να το βαλουμε και στο πορταλ)liar wrote:έστειλα email στον καρέλα για την εξέταση των ατμων την παρασκευή και μου απάντησε οτι δεν θα δωθεί το μάθημα. επίσης μου είπε οτι θα βγεί και ανακοίνωση απο τη σχολή.
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
- trelomhxmhx
- MechEng Seeder
Kokontina-_- wrote:Όλα τα μαθήματα της Παρασκευής δε θα δοθούν ρε παιδιά, έχει βγει ανακοίνωση και στο σάιτ της σχολής, απλά για την αναπλήρωση θα βγει επιμέρους ανακοίνωση, αλλά σίγουρα δε θα δοθούν, είναι κοινή γραμμή όλων των πανεπιστημίων της χώρας, αποφασίστηκε από τους πρυτάνεις ομαδικώς.
φίλε μου που διάβασες για αναβολή;
αν κάποιος ξέρει ελληνικά καταλαβαίνει ότι στο κείμενο κάποιος Γ.Γ. (του Υπουργείου Παιδείας μάλλον) ζητάει ("παρακαλούμε" λέει) από τους πρυτάνεις των σχολών να κλείσουν τις σχολές 3/7 και 6/7
δεν φαίνεται να έχει παρθεί καμιά απόφαση από τη σχολή μας