Μαθήματα επιλογής "επιπλέον"

Γενικές Συνελεύσεις και Ανακοινώσεις της Γραμματείας
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Post Reply
ara-gio
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Σχολή: Μηχανολόγος

Μαθήματα επιλογής "επιπλέον"

Post by ara-gio »

Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τα επιπλέον μαθήματα επιλογής?Αν τα περάσεις και χρωστάς ένα μη επιπλέον,θα στα πιάσουν στο βαθμό?
trelomhxmhx
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Re: Μαθήματα επιλογής "επιπλέον"

Post by trelomhxmhx »

ara-gio wrote:Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τα επιπλέον μαθήματα επιλογής?Αν τα περάσεις και χρωστάς ένα μη επιπλέον,θα στα πιάσουν στο βαθμό?
τι εννοείς; ότι αν δηλώσεις ένα επιπλέον και το περάσεις μετά αν θα πρέπει να περάσεις 64 αντί για 65 από τα κανονικά μαθήματα;
ara-gio
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Post by ara-gio »

trelomhxmhx wrote:
ara-gio wrote:Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τα επιπλέον μαθήματα επιλογής?Αν τα περάσεις και χρωστάς ένα μη επιπλέον,θα στα πιάσουν στο βαθμό?
τι εννοείς; ότι αν δηλώσεις ένα επιπλέον και το περάσεις μετά αν θα πρέπει να περάσεις 64 αντί για 65 από τα κανονικά μαθήματα;
πχ εγώ δήλωσα εακυ επιπλέον και κανονικό τον καινοτομικό σχεδιασμό,αλλά δεν δώσαμε εργασία τελικά.Αν περάσω το εακυ,θα μετρηθεί σαν το επιλογής που πρέπει να περάσω ή όχι;
panepistimonas
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Post by panepistimonas »

ara-gio wrote:
trelomhxmhx wrote:
πχ εγώ δήλωσα εακυ επιπλέον και κανονικό τον καινοτομικό σχεδιασμό,αλλά δεν δώσαμε εργασία τελικά.Αν περάσω το εακυ,θα μετρηθεί σαν το επιλογής που πρέπει να περάσω ή όχι;

Νομίζω στην εφαρμογή δήλωσης μαθημάτων, τα επιλογής από τα επιπλέον επιλογής φωτίζονται με άλλο χρώμα. Δεν νομίζεις να έχεις θέμα πάντως. Κάτσε να το ψάξουμε..
Προκοπίου Ιωάννης
castiel
Praetorian
Praetorian
Σχολή: Ναυπηγός

Post by castiel »

σε εμας (ΝΜΜ) εχει ως εξης:
πρέπει να περάσουμε 10 επιλογής. μπορεί να έχουμε εξεταστεί σε 20 και να περάσουμε τα 10 μονο.
αν περάσουμε 13 μετράνε τα καλύτερα νομίζω. αυτά που δεν περνάμε δεν λογίζονται ως χρωστούμενα.
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..

___P.S.___

Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
Post Reply

Return to “Γενικές Συζητήσεις & Νέα Σχολής Μηχανολόγων”