Μαθήματα επιλογής "επιπλέον"
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Μαθήματα επιλογής "επιπλέον"
Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τα επιπλέον μαθήματα επιλογής?Αν τα περάσεις και χρωστάς ένα μη επιπλέον,θα στα πιάσουν στο βαθμό?
- trelomhxmhx
- MechEng Seeder
Re: Μαθήματα επιλογής "επιπλέον"
τι εννοείς; ότι αν δηλώσεις ένα επιπλέον και το περάσεις μετά αν θα πρέπει να περάσεις 64 αντί για 65 από τα κανονικά μαθήματα;ara-gio wrote:Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τα επιπλέον μαθήματα επιλογής?Αν τα περάσεις και χρωστάς ένα μη επιπλέον,θα στα πιάσουν στο βαθμό?
πχ εγώ δήλωσα εακυ επιπλέον και κανονικό τον καινοτομικό σχεδιασμό,αλλά δεν δώσαμε εργασία τελικά.Αν περάσω το εακυ,θα μετρηθεί σαν το επιλογής που πρέπει να περάσω ή όχι;trelomhxmhx wrote:τι εννοείς; ότι αν δηλώσεις ένα επιπλέον και το περάσεις μετά αν θα πρέπει να περάσεις 64 αντί για 65 από τα κανονικά μαθήματα;ara-gio wrote:Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τα επιπλέον μαθήματα επιλογής?Αν τα περάσεις και χρωστάς ένα μη επιπλέον,θα στα πιάσουν στο βαθμό?
- panepistimonas
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
ara-gio wrote:πχ εγώ δήλωσα εακυ επιπλέον και κανονικό τον καινοτομικό σχεδιασμό,αλλά δεν δώσαμε εργασία τελικά.Αν περάσω το εακυ,θα μετρηθεί σαν το επιλογής που πρέπει να περάσω ή όχι;trelomhxmhx wrote:τι εννοείς; ότι αν δηλώσεις ένα επιπλέον και το περάσεις μετά αν θα πρέπει να περάσεις 64 αντί για 65 από τα κανονικά μαθήματα;ara-gio wrote:Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τα επιπλέον μαθήματα επιλογής?Αν τα περάσεις και χρωστάς ένα μη επιπλέον,θα στα πιάσουν στο βαθμό?
Νομίζω στην εφαρμογή δήλωσης μαθημάτων, τα επιλογής από τα επιπλέον επιλογής φωτίζονται με άλλο χρώμα. Δεν νομίζεις να έχεις θέμα πάντως. Κάτσε να το ψάξουμε..
Προκοπίου Ιωάννης
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
σε εμας (ΝΜΜ) εχει ως εξης:
πρέπει να περάσουμε 10 επιλογής. μπορεί να έχουμε εξεταστεί σε 20 και να περάσουμε τα 10 μονο.
αν περάσουμε 13 μετράνε τα καλύτερα νομίζω. αυτά που δεν περνάμε δεν λογίζονται ως χρωστούμενα.
πρέπει να περάσουμε 10 επιλογής. μπορεί να έχουμε εξεταστεί σε 20 και να περάσουμε τα 10 μονο.
αν περάσουμε 13 μετράνε τα καλύτερα νομίζω. αυτά που δεν περνάμε δεν λογίζονται ως χρωστούμενα.
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.