Iατρείο @ΕΜΠ

Ανακοινώσεις, συζητήσεις και προβληματισμοί που αφορούν το Πολυτεχνείο γενικότερα.
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Post Reply
Vladimir
Praetorian
Praetorian

Iατρείο @ΕΜΠ

Post by Vladimir »

.
Last edited by Vladimir on Wed Jan 18, 2023 1:37 am, edited 1 time in total.
mysterious wrote:Από ένα πορνόγερο ως και του λόγου σας, περίμενα να αποφεύγατε αυτή την στενωπό! Όμως, αν και ραμολί, επιδίδεστε, λίαν επιτυχώς, στο κασκαντεριλίκιον!!! Γι'αυτό σας αρμόζει ένα ΕΥΓΕ για το κοινωνικόν έργον που επιτελείτε! RESPECT, βοήθειά μας!!!!
voulgarisk
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Re: Iατρείο @ΕΜΠ

Post by voulgarisk »

ειναι καπου χωμενο σε κατι δεντρα προς χημικους-μεταλλειολογους μερια αλλα δεν ξερω κατα ποσο λειτουργει
Fuck this world,i'll make my own
liakoskotsi
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Σχολή: Μηχανολόγος

Post by liakoskotsi »

θα προσπαθήσω να πάω αυτήν την βδομάδα και να κοιτάξω τι παίζει

θα σου στείλω report ;)
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
dpunis
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Post by dpunis »

Είχα πάει μια φορά που 'χα χτυπήσει πριν κανα 2 χρόνια. Εξυπηρετικότατοι, αλλά έλειπε ο γιατρός και ήταν μια νοσοκόμα, και δεν είχαν βάμα ιωδίου ή κάτι τέτοιο (δε θυμάμαι καλά) Ίσως πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις.
ShadowMech
Praetorian
Praetorian

Post by ShadowMech »

Περαστικα ρε! :)

Που ειναι:
Capture.PNG
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".

The Don
jobo
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Post by jobo »

ναι δουλευει κανονικα-αρκει να υπαρχει γιατρος και επισης μπορεις να ασφαλιστεις στο εμπ...τουλαχιστον μπορουσες μεχρι περσι...εχει καποια πλεονεκτηματακια σε συγκριση με ικα - τεβε κ.λ.π...
misfit
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Post by misfit »

Κανονικά δουλεύει παιδιά.
Όποιος/α θέλει να εξυπηρετηθεί καλό είναι να πάει όμως πριν τη 1:00-1:30, διότι ενδεχομένως να υπάρχουν κι άλλοι που περιμένουν.
Αυτό για το βιβλιάριο ισχύει για όποιον ενδιαφέρεται.Τα παιδιά που είναι στα μικρότερα έτη ας το ψάξουν ;)
γιατρέ μου είμαι κόκκαλοοοοοοο
greta_d
Rural-Survey Seeder
Rural-Survey Seeder
Σχολή: Τοπογράφος

Post by greta_d »

misfit wrote:Κανονικά δουλεύει παιδιά.
Όποιος/α θέλει να εξυπηρετηθεί καλό είναι να πάει όμως πριν τη 1:00-1:30, διότι ενδεχομένως να υπάρχουν κι άλλοι που περιμένουν.
Αυτό για το βιβλιάριο ισχύει για όποιον ενδιαφέρεται.Τα παιδιά που είναι στα μικρότερα έτη ας το ψάξουν ;)
Το βιβλιάριο ισχύει και για τα μικρότερα έτη.
Είμαι στο 2ο εξάμηνο και μου έβγαλαν βιβλιάριο.
Για να βγάλεις βιβλιάριο νομίζω χρειάζεται μια φωτογραφία, ταυτότητα και πάσο!...τώρα, αν άλλαξε κάτι τους 2 τελευταίους μήνες δεν ξέρω να σας πω!!
Όποιος ενδιαφέρεται για το βιβλιάριο να ξέρει ότι δίνουν κάποια λίστα με τα νοσοκομεία και τα φαρμακεία που μπορεί να πάει. Το βιβλιάριο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα νοσοκομεία και τα φαρμακεία που δεν συμπεριλαμβάνονται στην λίστα!
jobo
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Post by jobo »

στην ζουλα(οπως παντα )σε αφηνουν να βγαλεις βιβλιαριο απ'τη στιγμη που εισαι ασφαλισμενος απο τους γονεις σου...
Post Reply

Return to “Τα Πολυτεχνειακά”