Iατρείο @ΕΜΠ
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Iατρείο @ΕΜΠ
.
Last edited by Vladimir on Wed Jan 18, 2023 1:37 am, edited 1 time in total.
mysterious wrote:Από ένα πορνόγερο ως και του λόγου σας, περίμενα να αποφεύγατε αυτή την στενωπό! Όμως, αν και ραμολί, επιδίδεστε, λίαν επιτυχώς, στο κασκαντεριλίκιον!!! Γι'αυτό σας αρμόζει ένα ΕΥΓΕ για το κοινωνικόν έργον που επιτελείτε! RESPECT, βοήθειά μας!!!!
- voulgarisk
- MechEng Seeder
Re: Iατρείο @ΕΜΠ
ειναι καπου χωμενο σε κατι δεντρα προς χημικους-μεταλλειολογους μερια αλλα δεν ξερω κατα ποσο λειτουργει
Fuck this world,i'll make my own
- liakoskotsi
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
θα προσπαθήσω να πάω αυτήν την βδομάδα και να κοιτάξω τι παίζει
θα σου στείλω report
θα σου στείλω report
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
Είχα πάει μια φορά που 'χα χτυπήσει πριν κανα 2 χρόνια. Εξυπηρετικότατοι, αλλά έλειπε ο γιατρός και ήταν μια νοσοκόμα, και δεν είχαν βάμα ιωδίου ή κάτι τέτοιο (δε θυμάμαι καλά) Ίσως πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις.
- ShadowMech
- Praetorian
Περαστικα ρε!
Που ειναι:
Που ειναι:
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
ναι δουλευει κανονικα-αρκει να υπαρχει γιατρος και επισης μπορεις να ασφαλιστεις στο εμπ...τουλαχιστον μπορουσες μεχρι περσι...εχει καποια πλεονεκτηματακια σε συγκριση με ικα - τεβε κ.λ.π...
Κανονικά δουλεύει παιδιά.
Όποιος/α θέλει να εξυπηρετηθεί καλό είναι να πάει όμως πριν τη 1:00-1:30, διότι ενδεχομένως να υπάρχουν κι άλλοι που περιμένουν.
Αυτό για το βιβλιάριο ισχύει για όποιον ενδιαφέρεται.Τα παιδιά που είναι στα μικρότερα έτη ας το ψάξουν
Όποιος/α θέλει να εξυπηρετηθεί καλό είναι να πάει όμως πριν τη 1:00-1:30, διότι ενδεχομένως να υπάρχουν κι άλλοι που περιμένουν.
Αυτό για το βιβλιάριο ισχύει για όποιον ενδιαφέρεται.Τα παιδιά που είναι στα μικρότερα έτη ας το ψάξουν
γιατρέ μου είμαι κόκκαλοοοοοοο
-
- Rural-Survey Seeder
- Σχολή: Τοπογράφος
Το βιβλιάριο ισχύει και για τα μικρότερα έτη.misfit wrote:Κανονικά δουλεύει παιδιά.
Είμαι στο 2ο εξάμηνο και μου έβγαλαν βιβλιάριο.
Για να βγάλεις βιβλιάριο νομίζω χρειάζεται μια φωτογραφία, ταυτότητα και πάσο!...τώρα, αν άλλαξε κάτι τους 2 τελευταίους μήνες δεν ξέρω να σας πω!!
Όποιος ενδιαφέρεται για το βιβλιάριο να ξέρει ότι δίνουν κάποια λίστα με τα νοσοκομεία και τα φαρμακεία που μπορεί να πάει. Το βιβλιάριο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα νοσοκομεία και τα φαρμακεία που δεν συμπεριλαμβάνονται στην λίστα!
στην ζουλα(οπως παντα )σε αφηνουν να βγαλεις βιβλιαριο απ'τη στιγμη που εισαι ασφαλισμενος απο τους γονεις σου...