Θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με τις πτυχιακές εξεταστικές..Περισσότερο με ενδιαφέρει το εαρινό εξάμηνο:αν έχω δλδ δηλώσει
διπλωματική τον Μάρτιο(και έχω λιγότερο από 10 μαθήματα) μπορώ να δώσω πτυχιακή για τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου το καλοκαίρι? Ή όσα χειμερινά δεν περάσω τον Φεβρουάριο θα τα δώσω ξανά αναγκαστικά τον Σεπτέμβρη? Επίσης έχει κάποιος καθηγητής το δικαίωμα να πει ότι δεν κάνει πτυχιακή εξεταστική?
Ερώτηση για πτυχιακές εξεταστικές
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- ShadowMech
- Praetorian
Re: Ερώτηση για πτυχιακές εξεταστικές
Και εγω το εχω απορια το τι παιζει με αυτο, απ οσο εχω ακουσει γινεται αλλα ως "εκτακτη"
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
Ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω??
ναι έχει το δικαίωμα..έχω πρόχειρους 2 που πέρσι δήλωσαν άρνηση..κ ο ένας ήταν της φυσικής..τον δεύτερο τον μαντεύετε εύκολα.elitis wrote:Θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με τις πτυχιακές εξεταστικές..Περισσότερο με ενδιαφέρει το εαρινό εξάμηνο:αν έχω δλδ δηλώσει
διπλωματική τον Μάρτιο(και έχω λιγότερο από 10 μαθήματα) μπορώ να δώσω πτυχιακή για τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου το καλοκαίρι? Ή όσα χειμερινά δεν περάσω τον Φεβρουάριο θα τα δώσω ξανά αναγκαστικά τον Σεπτέμβρη? Επίσης έχει κάποιος καθηγητής το δικαίωμα να πει ότι δεν κάνει πτυχιακή εξεταστική?
Εγω αυτό που είχα ακούσει είναι οτι φέτος δε θα γίνει πτυχιακή. Οι πηγές μου βέβαια είναι αρκετα αβάσιμες. Αλλα πιστεύω η υπερυπεύθυνη γραμματεία μας θα έχει μια απάντηση...
-
- MechEng Seeder
δεν οργανωνουμε κατι ως φορουμ?
να μαζεψουμε υπογραφες...
να μαζεψουμε υπογραφες...
Εσύ εννοείς ότι δεν θα γίνει πτυχιακή τον Φεβρουάριο?Γιατί εγώ ρώτησα για το καλοκαίρι..Γενικά το χειμερινό γενικά απ ότι έχω ακούσει γίνεται πτυχιακή,για το καλοκαίρι δεν ξέρω καθόλου..bilon wrote:Εγω αυτό που είχα ακούσει είναι οτι φέτος δε θα γίνει πτυχιακή. Οι πηγές μου βέβαια είναι αρκετα αβάσιμες. Αλλα πιστεύω η υπερυπεύθυνη γραμματεία μας θα έχει μια απάντηση...