να το λες και στους άλλους πρωτοετείς από την πρώτη μέρα!!!! :pcornerstone wrote:Ω ναι, αφού είναι άχρηστα, λένε.Γιατί να τυπώνουν και άλλα;logikosS wrote:Ξαφνικά, όλα τα βιβλία της ιστορίας τρώνε σουτ από τις βιβλιοθήκες των μηχανικών...cgkr wrote:ΥΓ1: Σοφία προτείνω να κάνεις το ίδιο. Αν σε έπεισα, να πάρεις και τα δικά μου βιβλία από τον εύδοξο+, όχι κανενός άλλου! Nα πάρω κ εγώ πιστωτικές μονάδες να πάρω κάτι άλλα βιβλία που θέλω!
Και αφού σε επιβραβεύουν με πιστωτικές μονάδες, κρίμα είναι να μην το εκμεταλλευθείς...
δηλώνεις ότι θες, και αν βρεθεί κάποιος να στο δώσει το παίρνειςcornerstone wrote:Τελικά τι παίζει με αυτό το εύδοξο+??
Στο 1ο εξάμηνο αίτηση μόνο για μεταχειρισμένη ιστορία μπορείς να κάνεις, αφού έτσι και αλλιώς μόνο αυτή θα βρεθεί κάποιος να στη δώσει;;;
κοίτα, τα βιβλία τα πας εσύ στον ενδιαφερόμενο. όχι σε καποιο κεντρικο σημειο... το βλέπει και αν του κανει το κραταειKitharistas wrote:παιδιά αν τα βιβλία έχουν σημειώσεις τα παίρνουν? επίσης για τα συγγράματα προ ευδόξου υπάρχει λίστα? γιατί εμένα δεν μου έβγαλε ούτε ένα βιβλίοcgkr wrote:Του Μαρουλά έχω Χρήστο, απαράδεκτο βιβλίο. Τα υπόλοιπα παλιά (Ιστορίες κλπ) τα δέχτηκε ο εύδοξος+, την άλγεβρα όχι. Μάλλον τώρα που πήρε σύνταξη ο Μαρουλάς, σταμάτησε να υπάρχει και το βιβλίο...
(φαντάζομαι δηλαδή, πάντως η ανταλλαγή γίνεται χέρι με χέρι, αυτό είναι σίγουρο)