μμμμναι...Trist4n wrote:Για φωτογραφικες μπες skroutz.gr. Βαλε οποιο μοντελλο θες και σου βγαζει τις καλυτερες τιμες στην Ελλαδα.
Υποψιν, αυτες οι τιμες ειναι και πανω κατω οι χαμηλοτερες στην Ευρωπη. Τα πραγματικα φτηνα καταστηματα φωτογραφικων μηχανων δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο Ebay. Το εψαξα κι απο διαδικτυο και δεν εχει πουθενα φτηνοτερα.
Συνιστω photoagora.gr , οπως ειπα. Το καταστημα ειναι Στουρναρη απεναντι απο την πυλη του Πολυτεχνειου.
Και στο 99% των κατηγοριων, συνιστω Panasonic.
Αν μου πεις και σε τι λεφτα θες να κινηθεις, μπορω να σου προτεινω και συγκεκριμενη φωτ. μηχανη. Πριν απο ενα μηνα αγορασα την καινουρια μου και το ψαξιμο που εριξα δεν περιγραφεται.....
βασικα εγω ας πουμε ζαχαρωνω-ψανχω την canon powershot s100
τιμη ελλαντα απο σκρουτζ : 399 € [με τα πιο πολλα να παιζουν στα 424]
τιμη εξω : 399 $ = 312 [περιπου , δεν θυμαμαι] €
να την χεσω την ελλαδα.
το θεμα μου ειναι που να την βρω ακομα πιο φτηνα.
πολυ ψαξιμο το πραμα.
το μονο που μπορεις να πετυχεις παντως εδω ειναι να πας αυτοπροσωπος σε μαγαζι και να κανεις παζαρια κ ετσι να αποφασισεις...αλλα παντα με γνωμονα πως ψωνιζεις σε μαγαζι με φυσικη υποσταση και αρα δεν συγκρινεις τιμες με ηλεκτρονικα καταστηματα.
επισης... χωρις να θελω να θιξω προσωπικα τον τριστ4ν αλλα ειπωθηκε μεγιστη ανακριβεια. το θεμα καταρχην ειναι τι χρηση θελει να κανει. καθε κατηγορια εχει τα δικα της στρατοπεδα. παντως σε δσλρ η πανασονικ ειναι φορ δε πεο συγκριτικα με νικον κανον.επισης το παιδι μπορει να ψαχνει μεσαιο φορμα[λεμε τωρα γτ αυτοι που ψαχνουν μεσαιο φορμα δεν ρωτανε..] ...εκει η πανασονικ ειναι ανυπαρκτη οπως και η νικον και η κανον...
σε κομπακτ τωρα παλι διφορουμενα ειναι τα πραματα. ας πει το παιδι τι ψαχνει να κανει με την φωτογραφικη να ακουσει αποψεις...
εμεις εδω ειμεθα.