Γ.Σ. Μηχανολόγων Τρίτη 18/10/2011
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
-
- MechEng Seeder
Re: Γ.Σ. Μηχανολόγων Τρίτη 18/10/2011
Σχετικά με τα ρευστά.Πριν 10 λεπτά πήρα στο γραφείο του Βουτσινά και μου είπε κατά λέξη :"Δεν εξαρτάται από μένα" ενώ σε μαιλ που του είχα στείλει από νωρίς μου απάντησε πριν 2 λεπτά πως θα δώσουμε κανονικά.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
όλα κανονικά τις επόμενες μέρες.. έγινε και ανακοίνωση http://www.e-polytexneio.gr/viewtopic.php?p=61949
Rock on buddies...
-
- MechEng Seeder
REALLY?Kitharistas wrote:η συνέλευση δεν είχε απαρτία, δεν έγινε (δεν ξέρω αν το έχει γράψει κάποιος)
http://apteaak.wordpress.com/
Τοτε ποιος αποφασισε?
το λέει ρε συ το ΔΣ του συλλόγου.
απλά πλέον δεν ξέρω τι να πιστέψω. το ίδιο έλεγε και η δαπ-νδφκ τις προάλλες και τελικά αρχίδια αφού το ΔΣ δε μπορεί να εφαρμόσει τις αποφάσεις του και ο σύλλογος δε θέλει να εναρμονιστεί με τις αποφάσεις του ΔΣ.
δε μιλάω για τους Πόντιους Πιλάτους της γραμματείας και της διοίκησης που όταν πήγαιναν μια βδομάδα πίσω τις εξετάσεις ανοίγοντας τους ασκούς του αιόλου ήξεραν να βγάζουν ανακοινώσεις. τώρα κάθονται χεσμένοι κάτω απ' τα γραφεία τους οι κοτάρες. τέλος πάντων.
απλά πλέον δεν ξέρω τι να πιστέψω. το ίδιο έλεγε και η δαπ-νδφκ τις προάλλες και τελικά αρχίδια αφού το ΔΣ δε μπορεί να εφαρμόσει τις αποφάσεις του και ο σύλλογος δε θέλει να εναρμονιστεί με τις αποφάσεις του ΔΣ.
δε μιλάω για τους Πόντιους Πιλάτους της γραμματείας και της διοίκησης που όταν πήγαιναν μια βδομάδα πίσω τις εξετάσεις ανοίγοντας τους ασκούς του αιόλου ήξεραν να βγάζουν ανακοινώσεις. τώρα κάθονται χεσμένοι κάτω απ' τα γραφεία τους οι κοτάρες. τέλος πάντων.
By a lonely prison wall
I heard a young girl calling
Micheal they are taking you away
For you stole Trevelyn's corn
So the young might see the morn.
Now a prison ship lies waiting in the bay.
I heard a young girl calling
Micheal they are taking you away
For you stole Trevelyn's corn
So the young might see the morn.
Now a prison ship lies waiting in the bay.
-
- MechEng Seeder
Την τεταρτη ειναι κενο το προγραμμα γιατι η συγκεκριμενη απεργια ειχε δηλωθει δυο βδομαδες πριν. Γι'αυτο και δεν δινει κανεις. Σε επικοινωνια μου με τον προεδρο, μου ειπε οτι οι μονες ανακοινωσεις που ισχυουν ειναι αυτες που ανεβαινουν στο σαιτ της σχολης. Μου τονισε επισης οτι δεν μπορει να διαψευδει τα λεγομενα καθε παραταξης.
Imagination is more important than knowledge..
Therefore, masturbation is more important than sex..
Therefore, masturbation is more important than sex..
-
- MechEng Seeder
Απλα νομιζα οτι για να παρθει μια τετοια αποφαση πρεπει να υπαρχει το στοιχειωδες μιας απαρτιας της συνελευσης.winterwood wrote:το λέει ρε συ το ΔΣ του συλλόγου.
Για τα αλλα δε διαφωνω.
οι πρωτοετείς τελικά εχουν μάθημα αύριο ? είναι κάτι σίγουρο ?
- ShadowMech
- Praetorian
Μην εχεις τοσο υψηλες απαιτησεις και συ...electron wrote:Απλα νομιζα οτι για να παρθει μια τετοια αποφαση πρεπει να υπαρχει το στοιχειωδες μιας απαρτιας της συνελευσης.
Για τα αλλα δε διαφωνω.
Οταν οι περιστασεις το απαιτουν, οι δημοκρατικες διαδικασιες παρακαμπτονται.
Εχει πλακα το ποσο μοιαζουν με τους αλλους "δημοκρατες" της βουλης τους οποιους παλευουν.
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
Μα και βέβαια, όπως είχε αναφερθεί εδώ παλιότερα, οι μετέχοντες σε αριστερές παρατάξεις δουλεύουμε για το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος.. Τι καλύτερο για προετοιμασία από το να μιμούμαστε τις κινήσεις τους?ShadowMech wrote:Μην εχεις τοσο υψηλες απαιτησεις και συ...electron wrote:Απλα νομιζα οτι για να παρθει μια τετοια αποφαση πρεπει να υπαρχει το στοιχειωδες μιας απαρτιας της συνελευσης.
Για τα αλλα δε διαφωνω.
Οταν οι περιστασεις το απαιτουν, οι δημοκρατικες διαδικασιες παρακαμπτονται.
Εχει πλακα το ποσο μοιαζουν με τους αλλους "δημοκρατες" της βουλης τους οποιους παλευουν.
Καλά όσα λέμε,αλλά πάρθηκε απόφαση, αν δεν κάνω λάθος, με απόλυτη ομοφωνία των μελών του Δ.Σ.- η ΠΚΣ δεν υπέγραψε την απόφαση αλλά συμφωνεί να είναι κλειστή η σχολή.. Σήμερα στον Παπαντώνη πήγαν γύρω στα 25 άτομα με συμμετοχή και της ΔΑΠ.. Νομίζω ότι για να αποφύγουμε το μπάχαλο των επόμενων 2 ημερών ήταν καλό αυτό που έγινε σήμερα...
-
- MechEng Seeder
Παιδιά ενας να πει σίγουρα γιατί έχω μπερδευτεί , μένω μακριά και δεν ξέρω τι να κάνω(δεν εχει και ΜΜΕ). Θα γίνουν μαθήματα αύριο???