σε εμένα προσωπικά δεν ήρθε, αλλά πήγε σε άλλους.Αποφασίστηκε ΓΣ αύριο στο κενό μεταξύ των μαθημάτων
Τώρα ποιο είναι το "κενό μεταξύ των μαθημάτων" δεν έχω ιδέα αφού δίνουμε 8.30-12.00-15.00-18.00 anyway θα δούμε αύριο..
σε εμένα προσωπικά δεν ήρθε, αλλά πήγε σε άλλους.Αποφασίστηκε ΓΣ αύριο στο κενό μεταξύ των μαθημάτων
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
Στις 21.00Kitharistas wrote:Λοιπόν στανταράκι θα γίνει ΓΣ αύριο, έχει σταλεί το ακόλουθο μήνυμα
Τώρα ποιο είναι το "κενό μεταξύ των μαθημάτων" δεν έχω ιδέα αφού δίνουμε 8.30-12.00-15.00-18.00 anyway θα δούμε αύριο..
Περιβαλλοντική Τεχνολογία, Μπεργελές. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΑΤΟ. Κανένα επιλογής.Kitharistas wrote:η συνέλευση (σύμφωνα με πηγή που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη ) θα γίνει γύρω στη 13.00-14.00.. μάλλον τα μαθήματα επιλογής για κάποιους είναι "κενό μεταξύ των μαθημάτων"
μιλούσα για τα μαθήματα επιλογής στις 12.. γιατί θα πάνε 13.00-14.00, θα δουν ότι είναι μεταξύ τους και κανείς άλλος και των 15.00 θα γίνουν κανονικά.. υποθέτω..vAs wrote:Περιβαλλοντική Τεχνολογία, Μπεργελές. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΑΤΟ. Κανένα επιλογής.Kitharistas wrote:η συνέλευση (σύμφωνα με πηγή που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη ) θα γίνει γύρω στη 13.00-14.00.. μάλλον τα μαθήματα επιλογής για κάποιους είναι "κενό μεταξύ των μαθημάτων"
Κατάλαβα, αλλά σε περίπτωση που χαθούν τα μαθήματα των 12, δε νομίζω τα υπόλοιπα να γίνουν κανονικά. Τέλοσπαντων, δε ξέρω τι να πω πλέον. ΟΡΓΗKitharistas wrote:μιλούσα για τα μαθήματα επιλογής στις 12.. γιατί θα πάνε 13.00-14.00, θα δουν ότι είναι μεταξύ τους και κανείς άλλος και των 15.00 θα γίνουν κανονικά.. υποθέτω..