Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο-The Game!-Τέλος
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- kage21
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο [The Game!]
Πιστευεις στην υπαρξη ρουφιανου ακομα??Εμπειρικα πιστευω οτι ο ρουφιανος δινει hint απο τον πρωτο γυρο...ο μονος που θυμαμαι να ριχνει υποψιες στο ιδιο ατομο και τις δυο μερες νομιζω εισαι εσυ(???)...αλλα αποκλειεται να εισαι ρουφ γιατι κατηγορεις εμενα
Tomorrow will take us away
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
Far from home
Από τα συμφραζόμενα αφήνεις να εννοηθεί ότι είσαι αθώος...κ εγώ αυτό ποστεύω να σου πω την αλήθεια....διότι με την ημιδιαφορά είχατε κάνει ένα μικρό "κόμμα"...συμμαχία..whatever!! Βέβαια θα μπορούσες να είσαι δολοφόνος που απλά την πήρες με το μέρος σου!! Τείνω να πιστέψω το 1ο!!! Αθώος μ φαίνεσαι!!kage21 wrote:Πιστευεις στην υπαρξη ρουφιανου ακομα??Εμπειρικα πιστευω οτι ο ρουφιανος δινει hint απο τον πρωτο γυρο...ο μονος που θυμαμαι να ριχνει υποψιες στο ιδιο ατομο και τις δυο μερες νομιζω εισαι εσυ(???)...αλλα αποκλειεται να εισαι ρουφ γιατι κατηγορεις εμενα
Siamonas wrote:Από τα συμφραζόμενα αφήνεις να εννοηθεί ότι είσαι αθώος...κ εγώ αυτό ποστεύω να σου πω την αλήθεια....διότι με την ημιδιαφορά είχατε κάνει ένα μικρό "κόμμα"...συμμαχία..whatever!! Βέβαια θα μπορούσες να είσαι δολοφόνος που απλά την πήρες με το μέρος σου!! Τείνω να πιστέψω το 1ο!!! Αθώος μ φαίνεσαι!!
Μπορεί να τη σκότωσε για να ρίξει στάχτη στα μάτια μας......λέω εγώ τώρα...
- paulspot92
- MechEng Seeder
kage21 wrote:Πιστευεις στην υπαρξη ρουφιανου ακομα??Εμπειρικα πιστευω οτι ο ρουφιανος δινει hint απο τον πρωτο γυρο...ο μονος που θυμαμαι να ριχνει υποψιες στο ιδιο ατομο και τις δυο μερες νομιζω εισαι εσυ(???)...αλλα αποκλειεται να εισαι ρουφ γιατι κατηγορεις εμενα
Μπα όχι στο πρώτο γύρο δεν είχα καμιά υποψία...στον 2ο άρχισα να επικεντρόνομαι στο siamona...
Ο ρουφιάνος αποκλείεται να έδινε hint απο την αρχή...γιατί θα τον άβγαζαν οι δολοφόνοι...ίσως αυτό να νόμιζαν και με τον slasher...σιγουρα κάτι φοβήθηκαν σε αυτά που έλεγε....
αμα βγαλουμε εμεις ακρη..........καλα.....ξερετε εγω τι βλεπω;;; οτι σκοτωθηκε η ημιδιαφορα και σταματησαμενα μιλαμε...νομιζω η σιωπη ισως δεν σημαινει κατι τελικα...βασικα ουτε η πολυλογια...δεν ξερω...ασχετο...εχω μια θεωρια, δεν το εχω ψαξει.... αν υπαρχει χαρακτηρας που μπορει να μεταμορφωνει εναν χαρακτηρα σε αλλο;;;; δεν ξερω αν θα μπορουσε να ισχυσει....κολοκυθα, εμεις κι εμεις μειναμε....ο ενας κατηγορει τον αλλο...o paulspot92 τoν siamona, o siamonas ton enositi
και μετα περναμε στον kage21...εχασε τη συμμαχο του, ναι τον watson...τωρα τον υποπτευομαστε ...ναι ισως να υπηρξε προδοσια...αλλα οπως και με την ημιδιαφορα νομιζω οτι ο kage21 ειναι αθωος...
μετα το eirinaki θεωρει συμμαχια kage21 και kitharista...
χαιρομαι που η miranda ειναι πιο ενεργη...
μμμ αυτα......ωραιες περιληψεις κανω...
ποτε θα παρω θεση δεν ξερω...
RIP Joanna tpgr
και μετα περναμε στον kage21...εχασε τη συμμαχο του, ναι τον watson...τωρα τον υποπτευομαστε ...ναι ισως να υπηρξε προδοσια...αλλα οπως και με την ημιδιαφορα νομιζω οτι ο kage21 ειναι αθωος...
μετα το eirinaki θεωρει συμμαχια kage21 και kitharista...
χαιρομαι που η miranda ειναι πιο ενεργη...
μμμ αυτα......ωραιες περιληψεις κανω...
ποτε θα παρω θεση δεν ξερω...
RIP Joanna tpgr
I have no special talent. I am only passionately curious.
Albert Einstein
Albert Einstein
- kage21
- MechEng Seeder
Εχω την εντυπωση πως εχω ψηφισει κατι αλλα δε θυμαμαι...ααα Adramelch ειχα ψηφισει...τεσπα δεν πιανεται πλεον οποτε
Γιατι πιστευω οτι εσυ προσπαθεις να ριξεις σταχτη στα ματια...
Καιρος να καταθεσετε οι περισσοτεροι ψηφο μπας και παρουμε λιγο μπροστα και και μιλαμε...δικιο εχει η Sissy οτι σταματησαμε μετα τους πρωτους θανατους...
ΨΗΦΙΖΩ EiRiNaKiEiRiNaKi wrote:Siamonas wrote:Από τα συμφραζόμενα αφήνεις να εννοηθεί ότι είσαι αθώος...κ εγώ αυτό ποστεύω να σου πω την αλήθεια....διότι με την ημιδιαφορά είχατε κάνει ένα μικρό "κόμμα"...συμμαχία..whatever!! Βέβαια θα μπορούσες να είσαι δολοφόνος που απλά την πήρες με το μέρος σου!! Τείνω να πιστέψω το 1ο!!! Αθώος μ φαίνεσαι!!
Μπορεί να τη σκότωσε για να ρίξει στάχτη στα μάτια μας......λέω εγώ τώρα...
Γιατι πιστευω οτι εσυ προσπαθεις να ριξεις σταχτη στα ματια...
Καιρος να καταθεσετε οι περισσοτεροι ψηφο μπας και παρουμε λιγο μπροστα και και μιλαμε...δικιο εχει η Sissy οτι σταματησαμε μετα τους πρωτους θανατους...
Tomorrow will take us away
Far from home
Far from home
kage με προλαβες, κ εγω σκεφτομουν να πσηφισω ειρηνακι... τεσπα δν πειραζει εχουμε χρονο.. οκ ας αναψουν τα αιματα! ΨΗΦΙΖΩ: enositi ετσι γτ μου χε μεινει απωθημενο απο τον πρωτο γυρο
διλημμα....ημουν ετοιμη να ακολουθησω τον kage21 και να ψηφισω το eirinaki....μετα ομως εμφανιστηκε η miranda....δελεαρ....
I have no special talent. I am only passionately curious.
Albert Einstein
Albert Einstein
Δεν πιστεύω πως το Ειρηνάκι είναι ένοχο (οχι μέχρι να μιλήσουν όλοι τουλαχιστον)-
Η ποίηση είναι η τέχνη του να δίνεις στο ίδιο πράγμα διαφορετικά ονόματα, ενώ τα μαθηματικά είναι η τέχνη του να δίνεις σε διαφορετικά πράγματα το ίδιο όνομα---Ανρί Πουανκαρέ