Δηλαδη στη ΓΣ γινεται διαλογος..? Been there, done that, it FAILED.συ και ολοι οσοι αντι να συζητουν για τα προβληματα που υπαρχουν ,αντι να προτεινουν διαφορετικες δρασεις απο την καταληψη που τοσο τους ενοχλει, καθονται και γκρινιαζουν.
Ναι, η δημοκρατια δυστυχως ή ευτυχως ετσι λειτουργει. Δεν ειπε κανεις οτι ειναι τελεια, αλλα ετσι ειναι. Και για να το θεσω και σε επιπεδο ΓΣ, υπαρχει ρητρα στο καταστατικο για αποβολη μελους του συλλογου αν εχει αντικαταστατικη, αντιδημοκρατικη κλπ δραση, αν το επικυρωσει η πλειοψηφια.Ειναι σα να μου λες οτι, αν ολοι αποφασιζαμε δημοκρατικα οτι εσυ δεν θα πρεπει να ξαναμιλησεις ,ουτε θα πρεπει να εχεις αποψη για τον κοσμο γυρω σου, το σωστο θα ηταν να υπακουσεις....
Αν τελικα δε σας αρεσει η δημοκρατια και προτιματε κατι πιο απολυταρχικο, οπου επικρατουν οι ισχυροτεροι (ή εδω οι πιο αποφασιμενοι-πεισμωμενοι) και οχι η πλειοψηφια βγειτε και πειτε το. Να ξερουμε ευθεως την πολιτικη σας θεση...
Γιατι, απο ποτε ακουγονται στη ΓΣ ολοι οσοι την υποστηριζουν? Εγω 5-6 ατομα ακουω καθε φορα, να λενε καθε φορα τα δικα τους. Και ναι τους λεω κομματογαβγαβ, και δε λυπαμαι γι αυτο. Αν θελει καποιος ας με μπαναρει.υπαινισσισαι οτι οσοι υποστηριζουν τη γ.σ. ειναι σκυλοι των κομματων ειναι ΒΡΙΣΙΑ και ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ
Φιλε μου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ διαθεση ΣΥΝΘΕΣΗΣ αποψεων στη ΓΣ. Η ολη δομη της βασιζεται στην ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ αποψεων. Οταν ο καθενας προσπαθει να καπελωσει την αποψη του αλλου τοτε προφανως και δε προκειται αυτο το πραγμα να βγαλει τη συνισταμενη αποψη των φοιτητων. ΠΟΤΕ, ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΜΗ, δε θα υπαρξει συμπνεια και συλλογικη δραση που τοσο την επικαλειστε.