Μου χετε λειψει τελικα! Καμαρια μου!
(Ζητω το pc lab)
Κυνόδοντας (dogtooth)
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- ShadowMech
- Praetorian
Re: Κυνόδοντας (dogtooth)
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
-
- Private
Για τα ελληνικά δεδομένα αρκετά πρωτοποριακή, αλλά σίγουρα δυσάρεστη στην παρακολούθηση της και με πολύ εύκολο κι απότομο τέλος...
-
- Private
Καλή επιτυχία στα Oscar Κυνόδοντα!!!
Η κινηματογραφική σημαία της Ελλάδας ψηλά.
Η κινηματογραφική σημαία της Ελλάδας ψηλά.
- Don Molina
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Άμα πάρει Όσκαρ η μαλακία δεν ξαναπληρώνω cinema
Engineering is to physics and math what sex is to masturbation
χαχαχαχαχα!!! δεν νομιζω να το παρει παντως.μην αγχωνεσαι...biutifulDon Molina wrote:Άμα πάρει Όσκαρ η μαλακία δεν ξαναπληρώνω cinema
- voulgarisk
- MechEng Seeder
ειδα την ταινια πριν δυο εβδομαδες και εντελως τυχαια και πραγματικα δε μπορω να καταλαβω γιατι δε σας αρεσε...δηλαδη ολες οι χαζοαμερικανιες που βλεπουμε καθημερινα στην τηλεοραση ειναι καλυτερες?τουλαχιστον η συγκεκριμενη ταινια περναει και καποια μηνυματα.δε προσπαθω να το παιξω κουλτουριαρης ή κατι τετοιο αλλα προτιμω πια να δω μια τετοια ταινια που θα με "ταρακουνησει" και λιγο ψυχικα και θα με βαλει σε καποιες σκεψεις για το που στο πουτσο παμε σαν κοινωνια παρα τις υπολοιπες μαλακιες που βγαινουν κατα καιρους(δεν αναφερω ονοματα πιστευω ολοι καταλαβαινετε τι ειδους ταινιες εννοω).
Fuck this world,i'll make my own
- Minus
- MechEng Seeder
μιλαμε για ταινιαρα επικων διαστασεων.. εγω οταν την ειδα δεν το πιστευα
τοσο που μετα ειδα αλμοδοβαρ το ματαδορ για να συνελθω
Καλη επιτυχια!!
το μπιουτιφουλ το ειδα.. ο μπαρδεμ επικος αλλα η ταινια χαλια.. το σεναριο κουλο και η σκηνοθεσια χολαινε
αδυναμο καστ και ο ινιαριτου ανακυκλονοταν...
τοσο που μετα ειδα αλμοδοβαρ το ματαδορ για να συνελθω
Καλη επιτυχια!!
το μπιουτιφουλ το ειδα.. ο μπαρδεμ επικος αλλα η ταινια χαλια.. το σεναριο κουλο και η σκηνοθεσια χολαινε
αδυναμο καστ και ο ινιαριτου ανακυκλονοταν...
Senatus Populusque Romanus
Special effects by Loonatik and drinks
Freeze frame, screen kiss, hot heads, lights and power
Μία ταινία που προσωπικά με έβαλε σε πολλές σκέψεις ήταν το Iron Man..
Μηχανολόγος Μηχανικός υπερήρωας? Βραχυκύκλωσε το κεφάλι μου... Ακόμα το σκέφτομαι καμιά φορά τις νύχτες όταν δεν με παίρνει ύπνος..
Μηχανολόγος Μηχανικός υπερήρωας? Βραχυκύκλωσε το κεφάλι μου... Ακόμα το σκέφτομαι καμιά φορά τις νύχτες όταν δεν με παίρνει ύπνος..
Mechanical Engineering NTUA, 2010
MTEC ETH Zurich, 2013
Founder: https://polytexneio.gr
Founder: https://globalprep.gr
MTEC ETH Zurich, 2013
Founder: https://polytexneio.gr
Founder: https://globalprep.gr
- Minus
- MechEng Seeder
eΝy wrote:Μία ταινία που προσωπικά με έβαλε σε πολλές σκέψεις ήταν το Iron Man..
δεν παιζεσαι... κανα πρωι μονο μην σε δω στις εφημεριδες η εξω απο το παραθυρο μου με καμμια στολη
Senatus Populusque Romanus
εγώ πάλι ως γνήσιος σύγχρονος καταναλωτής με αδυναμία στις κοκα κόλες και στα burger ,αλλοτριωμένος όσο δεν πάει από την αμερικανική κουλτούρα εύχομαι το fighter να ΣΑΡΩΣΕΙ στα όσκαρ
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”