Παιδιά εγώ δεν την είδα καν.
Μέχρι το διάλειμμα κρατήθηκα, αλλά όταν βίασε τον Sinatra τα πήρα στο κρανίο.
"Ε όχι και τον Frank ρε πούστηδες" είπα, πήρα την δικιά μου άρων άρων, έβριζα δυνατά στην γεμάτη αίθουσα και έφυγα
Αυτό που μου την σπάει πάντως με τέτοιες wannabe ταινίες είναι το ότι θίγουν θέματα.
Ρε μαλάκα σκηνοθέτη, άμα θέλω να θίξω θέμα θ' ανοίξω κουβέντα με την παρέα μου ή θα πάω να γραφτώ σε κανένα debating group/thintank/whatever-fake-and-pretentious.
Η τέχνη έχει σκοπό τον εαυτό της και το να ευφραίνει την ψυχή. Αυτό το πράγμα που το έδωσες να προβληθεί σε κινηματογραφικές αίθουσες και τολμάς και το αποκαλείς φιλμ, δεν είναι τέχνη.
Είναι έκθεση γυμνασίου με προφανέστατα μη-υπονοούμενα και μαλακισμένη αισθητική.
Όσοι συμμετείχαν, ακόμα κι αν το κάνανε γιατί πεθαίναν της πείνας και τους δώσανε λεφτά θα πρέπει να εκτελεστούν στα 3 μέτρα για παραδειγματισμό...
Και γενικότερα δηλαδή με το όλο κίνημα της στρατευμένης τέχνης που "μεταφέρει μηνύματα και αφυπνίζει τον κόσμο" GET A LIFE PEOPLE.
Ο κόσμος δεν ξυπνάει από τέτοια, κι αυτοί που μπορεί να ξυπνήσουν είναι ξύπνιοι από μόνοι τους. Το θεωρώ κλισεδούρα δε να μιλάμε περί οικογενείας, αποξένωσης και πατριαρχικών προτύπων επειδή ένας χλιμίτζουρας from Athens ανακάλυψε ότι οι Έλληνες άντρες ακόμα προσφωνούν "γυναίκα" την σύζυγο...
GET A FUCKING LIFE ALREADY!