Δηλωση συγγραματων
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Δηλωση συγγραματων
Φετος τελικα τι να κανουμε με τα βιβλια? Να τα δηλωσουμε η υπαρχει η περιπτωση να μας τα ζητανε πισω? Ο,ποιος μπορει ας ενημερωσει.
Re: Δηλωση συγγραματων
Πηγαίνοντας στις εκδόσεις Φούντας ο κ. Φούντας μου είπε να ενημερώσω όσο πιο πολλούς μπορώ ότι πρέπει να δηλώσουν και να πάρουν συγγράμματα αυτό το εξάμηνο γιατί σε 15 μέρες ο Εύδοξος θα καταργηθεί και θα πρέπει να τα αγοράζεις. Δεν το έχω επιβεβαιώσει. Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας το αναφέρει.
- trelomhxmhx
- MechEng Seeder
zaxarias5 wrote:Πηγαίνοντας στις εκδόσεις Φούντας ο κ. Φούντας μου είπε να ενημερώσω όσο πιο πολλούς μπορώ ότι πρέπει να δηλώσουν και να πάρουν συγγράμματα αυτό το εξάμηνο γιατί σε 15 μέρες ο Εύδοξος θα καταργηθεί και θα πρέπει να τα αγοράζεις. Δεν το έχω επιβεβαιώσει. Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας το αναφέρει.
Ο φούντας γενικώς πετάει κάτι τέτοιες ειδήσεις-ράδιο αρβύλα
η αλήθεια είναι όμως ότι καλύτερα να τα πάρεις και να σου τα ζητήσουν πίσω, παρά να μην σου τα δίνουν μετά
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
γίνεται να εμφανιστείς σε βιβλιοπωλείο και να πάρεις βιβλία χωρίς να έχεις κάνει εγγραφή στο εξάμηνο και δήλωση μαθημάτων; εγώ αλλιώς θυμάμαι.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
Γίνεται. Στο τέλος του εξαμήνου (ίσως λίγο νωρίτερα) γίνεται η διασταύρωση ιδρύματος - ευδοξου και αν βρεθεί παρατυπια στο ζητάνε πίσω
Tapatalked!
Tapatalked!
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
μαθηματικα ΙΙΙα ποιο βιβλιο προτεινετε ?
- lakers4life24
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
ειχα δηλωσει εμπροθεσμα ενα βιβλιο απο τις εκδοσεις ζητη, αλλα τελικα δε πηγα να το παρω.....τσεκαρα σημερα και βλεπω υπαρχουν μια 20αρια διαθεσιμα.....η περιοδος παραλαβης δεν εχει ληξει , μπορω να παω να το παρω ετσι?
when the body says stop the spirit cries NEVER!!!!