Δηλωση συγγραματων

Γενικές Συνελεύσεις και Ανακοινώσεις της Γραμματείας
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Post Reply
aineiaz
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Δηλωση συγγραματων

Post by aineiaz »

Φετος τελικα τι να κανουμε με τα βιβλια? Να τα δηλωσουμε η υπαρχει η περιπτωση να μας τα ζητανε πισω? Ο,ποιος μπορει ας ενημερωσει.
zaxarias5
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Σχολή: Μηχανολόγος

Re: Δηλωση συγγραματων

Post by zaxarias5 »

Πηγαίνοντας στις εκδόσεις Φούντας ο κ. Φούντας μου είπε να ενημερώσω όσο πιο πολλούς μπορώ ότι πρέπει να δηλώσουν και να πάρουν συγγράμματα αυτό το εξάμηνο γιατί σε 15 μέρες ο Εύδοξος θα καταργηθεί και θα πρέπει να τα αγοράζεις. Δεν το έχω επιβεβαιώσει. Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας το αναφέρει.
trelomhxmhx
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Post by trelomhxmhx »

zaxarias5 wrote:Πηγαίνοντας στις εκδόσεις Φούντας ο κ. Φούντας μου είπε να ενημερώσω όσο πιο πολλούς μπορώ ότι πρέπει να δηλώσουν και να πάρουν συγγράμματα αυτό το εξάμηνο γιατί σε 15 μέρες ο Εύδοξος θα καταργηθεί και θα πρέπει να τα αγοράζεις. Δεν το έχω επιβεβαιώσει. Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας το αναφέρει.

Ο φούντας γενικώς πετάει κάτι τέτοιες ειδήσεις-ράδιο αρβύλα

η αλήθεια είναι όμως ότι καλύτερα να τα πάρεις και να σου τα ζητήσουν πίσω, παρά να μην σου τα δίνουν μετά
Kuchiki_Byakuya
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Post by Kuchiki_Byakuya »

γίνεται να εμφανιστείς σε βιβλιοπωλείο και να πάρεις βιβλία χωρίς να έχεις κάνει εγγραφή στο εξάμηνο και δήλωση μαθημάτων; εγώ αλλιώς θυμάμαι.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
castiel
Praetorian
Praetorian
Σχολή: Ναυπηγός

Post by castiel »

Γίνεται. Στο τέλος του εξαμήνου (ίσως λίγο νωρίτερα) γίνεται η διασταύρωση ιδρύματος - ευδοξου και αν βρεθεί παρατυπια στο ζητάνε πίσω

Tapatalked!
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..

___P.S.___

Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
SimpleMan
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Post by SimpleMan »

μαθηματικα ΙΙΙα ποιο βιβλιο προτεινετε ?
lakers4life24
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Post by lakers4life24 »

ειχα δηλωσει εμπροθεσμα ενα βιβλιο απο τις εκδοσεις ζητη, αλλα τελικα δε πηγα να το παρω.....τσεκαρα σημερα και βλεπω υπαρχουν μια 20αρια διαθεσιμα.....η περιοδος παραλαβης δεν εχει ληξει , μπορω να παω να το παρω ετσι?
when the body says stop the spirit cries NEVER!!!!
Post Reply

Return to “Γενικές Συζητήσεις & Νέα Σχολής Μηχανολόγων”