μόνο;;crouch wrote:+1 στην κατερίνα.
κάτι ξέρεις εσύ.Enositis wrote:Θα σε θυμάται μόνο αν την κυνηγάς για κάνα μήνα και μετά τη φτύσεις.
τότε θα σε θυμάται για πολύ καιρό.
κάτι ξέρεις εσύ.Enositis wrote:Θα σε θυμάται μόνο αν την κυνηγάς για κάνα μήνα και μετά τη φτύσεις.
πω πω παιδια αλλο λιγο στο τοπικ και θα πηγαινα στα σκληρα ναρκωτικα κατευθειαν...πολυ/πολλοι φιλοσοφοι ειμαστε οι πουστηδες οι μηχανολογοι....μπραβο μας!!!(ωρες ωρες σκεφτομαι οτι επρεπε να εχω παει σε κανενα παιδαγωγικο για να εχω φουλ ελευθερο χρονο να ασχολουμαι με οτι γουσταρω,,,)Kuchiki_Byakuya wrote:κατερίνα, και να φανταστείς ότι έκανα την ερώτηση έτσι για να μην πεις άσχετα πράγματα. ξεπέρασες τον εαυτό σου.
πάλι εγώ φταίω;jobo wrote:(το τοπικ με τα βιβλια εχει παραγκωνιστει παρολααυτα...)
κουτσικι σε καθιστω υπευθυνο...
η γράνα που ξεχυλίζει τον χυμό των κολακιών δεν θα με επηρεάσει από το απολλώνιο έργο κάτω από την δαμόκλειο σπάθη.jobo wrote:αυτο ακριβως...ως ανθρωπος της διανοησης και του πολιτισμου θα επρεπε να ειχες δωσει τ αφωτα σου σε εμας τους κοινους θνητους ω πανσοφε φυλακα της κουλτουρας και ιερο τοτεμ της φιλοσοφιας,αξιε απογονε του βυρωανα του πολυδωρα!!!
αυτό που δεν κατάλαβα είναι τι είχες στο μυαλό σου. δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι που δεν καταλαβαίνω. πες μας εσύ τι να σχολιάσουμε και θα το κάνουμε με περισσή ευχαρίστηση.katerina92 wrote:Τρία πράγματα:
1) Τι είναι αυτά τα ασυνάρτητα που κουβεντιάζετε; Περίμενα κάποιο σχόλιο, ένσταση, εκτίμηση, άποψη πάνω σε αυτό που πόσταρα- γι αυτό και το πόσταρα δηλαδή.
Το μόνο που μπορώ να συσχετίσω είναι τα σκληρά ναρκωτικά. Καθόλου ενθαρρυντικό, όμως αλήθεια γιατί τόσο;
Όπως και να χει, πείτε μου τη γνώμη σας, συγκεκριμένα. Να καταλάβω αν οι εντυπώσεις σας συγκλίνουν τελικά με αυτό που είχα στο μυαλό μου
all. koukoulofloros wrote:Kuchiki_Byakuya wrote:δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι που δεν καταλαβαίνω
ποιός είπε ότι χρειάζεται ?