Ωρες γραφειου κ. Βαδαλουκα;
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Ωρες γραφειου κ. Βαδαλουκα;
Κάνει και σ'άλλες σχολές μάθημα νομίζω
Της ξαναστειλα e-mail παλι. Σημερα εχει μαθημα και την Τεταρτη Μηχανικη Ι. Ε, αν δεν την βρω κι αυριο στα τηλ. και δεν μου απαντησει παλι στο mail θα κανω καταδρομικη επιχειρηση Τεταρτη πρωι να μπουκαρω στην αιθουσα με φορα και να την γραπωσω! (το παιρνω στην τρελη για να μην βαλω κανα μπουρλωτο... )
Και μετα θα λενε στα βρωμοκαναλα ο,τι και για τον αλλο της Αμερικης "μα ηταν ησυχο παιδι, δεν ενοχλουσε κανενα, κοιτουσε τη δουλεια του, ηταν εξυπνος , δεν ξερουμε πως εκανε τετοιο πραγμα να μπουκαρει μεσα και να μην αφησει τιποτα ορθιο"...
Θα ξερω εγω ομως...
Θα ξερω εγω ομως...
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
είμαστε πολύ ήρεμος λαός τελικά. με αυτά που βλέπουμε θα έπρεπε να είχαμε μείνει οι μισοί.plato wrote:Και μετα θα λενε στα βρωμοκαναλα ο,τι και για τον αλλο της Αμερικης "μα ηταν ησυχο παιδι, δεν ενοχλουσε κανενα, κοιτουσε τη δουλεια του, ηταν εξυπνος , δεν ξερουμε πως εκανε τετοιο πραγμα να μπουκαρει μεσα και να μην αφησει τιποτα ορθιο"...
Θα ξερω εγω ομως...
Και βγαλε...Kuchiki_Byakuya wrote:είμαστε πολύ ήρεμος λαός τελικά. με αυτά που βλέπουμε θα έπρεπε να είχαμε μείνει οι μισοί.plato wrote:Και μετα θα λενε στα βρωμοκαναλα ο,τι και για τον αλλο της Αμερικης "μα ηταν ησυχο παιδι, δεν ενοχλουσε κανενα, κοιτουσε τη δουλεια του, ηταν εξυπνος , δεν ξερουμε πως εκανε τετοιο πραγμα να μπουκαρει μεσα και να μην αφησει τιποτα ορθιο"...
Θα ξερω εγω ομως...
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
ναι, όντως, λίγα είπα.plato wrote:Και βγαλε...
τελικά τι έγινε;
Τελικα εστειλα κι αλλο mail που επισης εμεινε αναπαντητο, επαιρνα ασταματητα στο τηλ. καθε 20 λεπτα περιπου και την πετυχα. Με θυμοταν απο τα email και μου ειπε οτι δεν ειχε καθολου χρονο να μου απαντησει. Τελικα μου ειπε καποια ωρα και συναντηθηκαμε. Ψαξε βρες...
stalkerplato wrote:Τελικα εστειλα κι αλλο mail που επισης εμεινε αναπαντητο, επαιρνα ασταματητα στο τηλ. καθε 20 λεπτα περιπου και την πετυχα.
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
όλες τις γυναίκες τις βρίσκεις με επιμονή, ακόμα και την Βαδαλούκα.plato wrote:Τελικα εστειλα κι αλλο mail που επισης εμεινε αναπαντητο, επαιρνα ασταματητα στο τηλ. καθε 20 λεπτα περιπου και την πετυχα. Με θυμοταν απο τα email και μου ειπε οτι δεν ειχε καθολου χρονο να μου απαντησει. Τελικα μου ειπε καποια ωρα και συναντηθηκαμε. Ψαξε βρες...