Βρε παιδιά, μισό λεπτάκι, όλα τα άρθρα λένε το εξής: "Με ανακοίνωσή της η ΓΑΔΑ ενημερώνει ότι με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύεται για λογούς δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας, από τις 9 το πρωί ώς τις 10 το βράδυ, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην Αθήνα. Απαγόρευση και στην Αττική Οδό, από και προς το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος.SlasherG wrote: με λίγα λόγια, κλειστή η μεσογείων λίγο πιο πάνω από το ύψος της κατεχάκης από τις 9 το πρωί για αυτοκίνητα,
επίσης κλειστή η αττική οδός από ελ βενιζέλος μέχρι έξοδος κατεχάκης στην περιφερειακή υμηττού,
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ η ενδιάμεση διαδρομή από έξοδος αττικής οδού έως Λ μεσογείων για αυτοκίνητα από 9.00-22.00
δηλαδή, εγώ καταλαβαίνω ότι μπορείς να προσεγγίσεις τη σχολή μόνο αν έρχεσαι από κοκκινοπούλου, ή αν παρκάρεις χολαργό ξέρω γω και περάσεις απέναντι.
...εγώ πάντως δε θα δοκιμάσω καν..
όπου κι αν πάω θα έχει και τρελή κίνηση..
Από τις «απαγορευμένες» περιοχές εξαιρούνται η Ομόνοια και το Σύνταγμα.
Η απαγόρευση αφορά την περιοχή που περικλείεται από:" κλπ κλπ
Για ποιο λόγο καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι απαγόρευεται κανείς να κυκλοφορήσει σε αυτές τις περιοχές/δρόμους με αυτοκίνητο/πόδια κλπ; Η απαγόρευση αναφέρει συναθροίσεις και πορείες. Εκτός αν έχει αλλάξει ο όρος της συνάθροισης..