Εξέταση Διπλωματικών Σεπτέμβριος
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Εξέταση Διπλωματικών Σεπτέμβριος
Ξέρει κανείς πότε εξετάζονται γενικά οι διπλωματικές το Σεπτέμβρη? Εγώ είχα εικόνα ότι εξετάζονται μετά την επαναληπτική εξεταστική αλλά δεν είμαι σίγουρος (ρωτάω πάντοτε για κανονικές συνθήκες λειτουργίας του Ιδρύματος, χωρίς απεργίες κλπ)
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
Re: Εξέταση Διπλωματικών Σεπτέμβριος
18 Αυγούστου και για 2 βδομάδες η εξέταση των διπλωματικών των επί πτυχίω και μετά πάει (αν θυμάμαι καλά) πάει 10 Οκτώβρη και για 2 βδομάδες. Μέχρι στιγμής αυτό είναι το πρόγραμμα αλλά είναι πολύ ρευστό.....
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Υπάρχει κανείς που να έχει εξεταστεί στη διπλωματική του απο τις 18/8 έως και σήμερα? Η περίοδος λήγει μεθαύριο Παρασκευή 29/8 και ακόμη δεν υπάρχει πρόγραμμα εξέτασης..
Σε ποιόν τομέα; Στον παραγωγής εξετάζονται αύριο πάντως.
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Κατεργασιών. Ξέρουμε πότε ειδοποιήθηκαν αυτοί που εξετάζονται αύριο στον τομέα παραγωγής?
Όπως πάντα.
Δεν ειδοποιήθηκαν.
Δεν ειδοποιήθηκαν.
εμένα πάντως μου ήρθε email προχτες
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”