Aπονομή διπλωμάτων
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
ορκομωσία 2014
ξέρει κανείς πότε είναι η ορκομωσία φετος?
Ευχαριστω
Ευχαριστω
-
- Captain
- Σχολή: ΣΕΜΦΕ
Aπονομή διπλωμάτων
Βασικά δεν γνωρίζω, γίνεται ξεχωριστά για κάθε σχολή ή για όλο το ΕΜΠ; Υποθέτω πως αν γίνεται ξεχωριστά για κάθε σχολή, τότε θα γίνεται σε κοντινές μέρες. Έχετε ακούσει τίποτα για φέτος; Έχει πάει 13 Μαϊου και για εμάς της ΣΕΜΦΕ τουλάχιστον, δεν έχει ακουστεί το παραμικρό.
Graduate student at: Centre for Doctoral Training in Partial Differential Equations (Analysis and Applications) - University of Oxford.
- Adramelch
- MechEng Seeder
- Σχολή: Υπ. Διδάκτορας
Re: Ξέρουμε τίποτα για απονομή διπλωμάτων;
Συνήθως είναι τέλος Μάη/αρχές Ιούνη αλλά εμένα από τη γραμματεία των μηχανολογών μου είπαν (το Δεκέμβρη όταν ρώτησα) ότι φέτος λόγω της κατάστασης θα αργήσει το όλο πράμα.
I'm a horny engineer Leonard. I never joke about maths or sex.
-
- Captain
Στις 10/06/2014 είναι η απονομή για τους Χημικούς μηχανικούς...
http://www.ntua.gr/announcements/genera ... x_2013.pdf
Όποιος μάθει οτιδήποτε για οποιαδήποτε άλλη σχολή του ΕΜΠ, ας γράψει εδώ.
http://www.ntua.gr/announcements/genera ... x_2013.pdf
Όποιος μάθει οτιδήποτε για οποιαδήποτε άλλη σχολή του ΕΜΠ, ας γράψει εδώ.
Graduate student at: Centre for Doctoral Training in Partial Differential Equations (Analysis and Applications) - University of Oxford.
Βγηκαν και για μηχανολογους
Μηπώς θα μπορούσες να αναρτήσεις και σχετικό link γιατί δεν βρίσκω καμία ανακοίνωση στο net.Thanks εκ των προτέρων.
-
- Captain
Βγήκε πάντως για τους Πολιτικούς Μηχανικούς: http://www.ntua.gr/announcements/genera ... i_2014.pdf
Στο ιντερνετ εγω δε βλεπω κατι. Μια απ τη γραμματεια μου το πεPontios wrote:Μηπώς θα μπορούσες να αναρτήσεις και σχετικό link γιατί δεν βρίσκω καμία ανακοίνωση στο net.Thanks εκ των προτέρων.
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Ποτε ειναι η απονομη για μηχανολογους?
Ok ευχαριστώ.Αν μάθεις κάτι ενημέρωσε μαςΣτο ίντερνετ εγώ δε βλέπω κάτι. Μια απ τη γραμματεία μου το πε