Εκτυπωσεις-φωτοτυπησεις
Εκτυπωσεις-φωτοτυπησεις
Τι παιζει γενικα με την σχολη σε αυτο το θεμα? μπορουμε να εκτυπωσουμε-φωτοτυπησουμε οτι θελουμε σε μηχανηματα της σχολης? ισχυει οτι μπορεις να φωτοτυπησεις με 3 λεπτα την σελιδα στουσ πολιτικουσ? ευχαριστω
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
Re: Εκτυπωσεις-φωτοτυπησεις
3 λεπτά/σελίδα έχει σιγουρα το φάσμα, και το icopy.
το φάσμα για πάνω από 100 σελίδες έχει 2,5 λεπτά.
για μηχανήματα της σχολής δεν γνωρίζω σίγουρα, πέρσι πάντως ειχα εκτυπώσει μια εργασία δωρεάν στο pc lab των μηχανολόγων.
το φάσμα για πάνω από 100 σελίδες έχει 2,5 λεπτά.
για μηχανήματα της σχολής δεν γνωρίζω σίγουρα, πέρσι πάντως ειχα εκτυπώσει μια εργασία δωρεάν στο pc lab των μηχανολόγων.
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
- zke
- Metallurgy Seeder
- Σχολή: Μεταλλειολόγος
Πόσες σελίδες ήταν; Στο δικό μας pc-lab για να τυπώσουμε κάτι, πρέπει να έχουμε δικά μας χαρτιά. Παίζει και να υπάρχει όριο στις σελίδες, αλλά δεν ξέρω. Συνήθως 1-2 σελίδες τυπώνω εκεί! Επίσης, υπάρχει και φωτοτυπικό στη βιβλιοθήκη (νομίζω είναι 1ευρώ/50 σελίδες)castiel wrote:πέρσι πάντως ειχα εκτυπώσει μια εργασία δωρεάν στο pc lab των μηχανολόγων.
zke wrote:Πόσες σελίδες ήταν; Στο δικό μας pc-lab για να τυπώσουμε κάτι, πρέπει να έχουμε δικά μας χαρτιά. Παίζει και να υπάρχει όριο στις σελίδες, αλλά δεν ξέρω. Συνήθως 1-2 σελίδες τυπώνω εκεί! Επίσης, υπάρχει και φωτοτυπικό στη βιβλιοθήκη (νομίζω είναι 1ευρώ/50 σελίδες)castiel wrote:πέρσι πάντως ειχα εκτυπώσει μια εργασία δωρεάν στο pc lab των μηχανολόγων.
στην δικια μας ή σστην κεντρικη?
στην κεντρικη προφανως , απ'οσο ξερω ο zke δεν ειναι τοπογραφος
☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Βασικα το γραφει και κατω απο το avatar του
http://www.travbuddy.com/maps/6761343