Διπλωματική Χουντάλας
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Διπλωματική Χουντάλας
Υπάρχει κάποιος που έχει ή είχε πάρει διπλωματική στον εν λόγω καθηγητή?Γενικά μου φαίνεται πολύ καλός καθηγητής και απαιτητικός , απλώς επειδή δεν τον είχα σε άλλα μαθήματα δεν ξέρω αν είναι συνεννοήσιμος και βοηθητικός οσο αφορά τις διπλωματικές.
-
- MechEng Seeder
Re: Διπλωματική Χουντάλας
Αν σε ενδιαφέρει ακόμα μπορώ να σου απαντήσω εγώ που έχω κάνει διπλωματική στο Χουντάλα. Θα σου πω τα θετικά και τα αρνητικά ώστε να αποφασίσεις μόνος σου. Στείλε μου pm όποτε θες.
Μια γενικη ερωτηση για τις διπλωματικες...Μεχρι ποτε μπορουμε να δηλωσουμε ?
Απ: Διπλωματική Χουντάλας
Επειδή ενδιαφέρομαι για διπλωματικη στον κ.Χουνταλα αν δεις την απαντηση στειλε μου να σου στείλω inboxbarbarossa wrote:Αν σε ενδιαφέρει ακόμα μπορώ να σου απαντήσω εγώ που έχω κάνει διπλωματική στο Χουντάλα. Θα σου πω τα θετικά και τα αρνητικά ώστε να αποφασίσεις μόνος σου. Στείλε μου pm όποτε θες.
θα μπορουσες να πεις εδω καποια γενικα πραγματακια, προκειμενου να τα βλεπει οποιος τον εχει υποψιν? οποιοσδηποτε αλλος γνωριζει κατι περι του θεματος, καλοδεχουμενη η αποψη του!!barbarossa wrote:Αν σε ενδιαφέρει ακόμα μπορώ να σου απαντήσω εγώ που έχω κάνει διπλωματική στο Χουντάλα. Θα σου πω τα θετικά και τα αρνητικά ώστε να αποφασίσεις μόνος σου. Στείλε μου pm όποτε θες.