ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΑΡΙΝΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ 2012-2013
Μηχανολόγοι
Ναυπηγοί
Ανακοίνωση για μάθημα "Εισαγωγή στην Ιστορία των Μηχανικών"
Πολιτικοί
Τοπογράφοι
Χημικοί
Ηλεκτρολόγοι
Μεταλλειολόγοι
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- nikosama
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Last edited by nikosama on Tue Feb 19, 2013 4:42 pm, edited 5 times in total.
-
- MechEng Seeder
Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΑΡΙΝΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ 2012-2013
ΡΕ, βιομηχανικα ηλεκτρονικα Αντωνιαδης? Επιβεβαιωστε οποιος μπορει... Κατα τ'αλλα ιδιο το περσινο. Ολοιδιο.
Αν προσέξεις δεν υπάρχει πουθενά στο πρόγραμμα ο Κυριακόπουλος ...
Εμένα μου κάνει εντύπωση πως τα μαθήματα ξεκινάνε 25/2 αφήνοντας μια βδομάδα κενή μετά την εξεταστική . Ελπίζω να μην έγινε για "χωρέσει" η πτυχιακή εξεταστική
Εμένα μου κάνει εντύπωση πως τα μαθήματα ξεκινάνε 25/2 αφήνοντας μια βδομάδα κενή μετά την εξεταστική . Ελπίζω να μην έγινε για "χωρέσει" η πτυχιακή εξεταστική

Αφού ο Κυριακόπουλος έφυγε για Άμπου Ντάμπι, λογικό δεν είναι να το πάρει άλλος το μάθημα;Marcoulosforyou wrote:ΡΕ, βιομηχανικα ηλεκτρονικα Αντωνιαδης? Επιβεβαιωστε οποιος μπορει... Κατα τ'αλλα ιδιο το περσινο. Ολοιδιο.
10 μερες κενο;;;;;;πολυ προτοτυπο θα ελεγα!!!τα τελευαταια 5 χρονια στους μηχ μηχ πρωτη φορα γινεται νομιζω!!μακαρι να τελειωσουμε κ καπως νωρις να κανουμε λιγο καλοκαιρι!!
Εγώ απλά το σκέφτηκα ότι θα ξεκινήσει η πτυχιακή και θα είμαστε πιο "άνετα" την πρώτη βδομάδα χωρίς μαθήματα...το να "χωρέσει" δεν το χα σκεφτεί....αλλά δεν νομίζω να υπάρχει υπάρχει τέτοια περίπτωση...μιλάμε για μία εξεταστική ολόκληρη ουσιαστικά...kara wrote:Αν προσέξεις δεν υπάρχει πουθενά στο πρόγραμμα ο Κυριακόπουλος ...

'Εφυγε;; Γενικώς;;squall wrote:Αφού ο Κυριακόπουλος έφυγε για Άμπου Ντάμπι, λογικό δεν είναι να το πάρει άλλος το μάθημα;Marcoulosforyou wrote:ΡΕ, βιομηχανικα ηλεκτρονικα Αντωνιαδης? Επιβεβαιωστε οποιος μπορει... Κατα τ'αλλα ιδιο το περσινο. Ολοιδιο.
Μάλλον γι αυτό το εξάμηνο, πήγε ως επισκέπτης καθηγητής εκεί. Μου το χουν πει "δικοί" του. Και μη ξεχνάμε ρε παιδιά ότι η φετινή εξεταστική ξεκίνησε ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ για τα δεδομένα της σχολής μας, οπότε αυτή η καθυστέρηση δε μου φαίνεται περίεργη.panosfcb wrote:Εγώ απλά το σκέφτηκα ότι θα ξεκινήσει η πτυχιακή και θα είμαστε πιο "άνετα" την πρώτη βδομάδα χωρίς μαθήματα...το να "χωρέσει" δεν το χα σκεφτεί....αλλά δεν νομίζω να υπάρχει υπάρχει τέτοια περίπτωση...μιλάμε για μία εξεταστική ολόκληρη ουσιαστικά...kara wrote:Αν προσέξεις δεν υπάρχει πουθενά στο πρόγραμμα ο Κυριακόπουλος ...
Εμένα μου κάνει εντύπωση πως τα μαθήματα ξεκινάνε 25/2 αφήνοντας μια βδομάδα κενή μετά την εξεταστική . Ελπίζω να μην έγινε για "χωρέσει" η πτυχιακή εξεταστικήΆρα μάλλον δύσκολο..
'Εφυγε;; Γενικώς;;squall wrote:Αφού ο Κυριακόπουλος έφυγε για Άμπου Ντάμπι, λογικό δεν είναι να το πάρει άλλος το μάθημα;Marcoulosforyou wrote:ΡΕ, βιομηχανικα ηλεκτρονικα Αντωνιαδης? Επιβεβαιωστε οποιος μπορει... Κατα τ'αλλα ιδιο το περσινο. Ολοιδιο.
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
λοιπόν αντωνιάδη, βάλε πλάτη για να περάσουμε το κωλομάθημα.
μας κακομαθαίνουν με την μία εβδομάδα. δηλαδή χρόνο για να παραδώσουμε τις εργασίες του προηγούμενου εξαμήνου;;
μας κακομαθαίνουν με την μία εβδομάδα. δηλαδή χρόνο για να παραδώσουμε τις εργασίες του προηγούμενου εξαμήνου;;
Φυσικά και όχι μωρή απουσιαλόγα. Για να πάρουμε τα βουνά είναιKuchiki_Byakuya wrote: μας κακομαθαίνουν με την μία εβδομάδα. δηλαδή χρόνο για να παραδώσουμε τις εργασίες του προηγούμενου εξαμήνου;;

στα στοιχεια 2 μενει ο κωστοπουλος οπως λεει και το προγραμμα?ενα παλικαρι απο το 2ο ετος μου ειπε οτι παιζει να τα κανει σπιτας...(τους το ειπε μια μερα στο μαθημα)
επισης ειναι επισημη η μια βδομαδα οφφ?ξεκιναμε 25 δηλαδης?
επισης ειναι επισημη η μια βδομαδα οφφ?ξεκιναμε 25 δηλαδης?