ΣΑΕ 1 βοήθημα?
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
ΣΑΕ 1 βοήθημα?
Μήπως ξέρει κάποιος αν υπάρχει καλό βοήθημα (επεξηγηματικό και αναλυτικό σε στυλ Γκαρούτσου) για τα ΣΑΕ 1? Εκτός της Βελώνη που θεωρώ ότι πετάει αρκετά πράγματα χωρίς επεξήγηση.
Re: ΣΑΕ 1 βοήθημα?
Απ' ό,τι έχει πάρει το μάτι μου, έχει κι ο Γκαρούτσος βοήθημα για τα ΣΑΕ. Δεν έτυχε να το χρησιμοποιήσω όμως για να ξέρω αν αξίζει.
"First comes smiles, then lies. Last is gunfire."
Roland Deschain of Gilead
Της Βελώνη υπάρχει εκδόσεις Παπασωτηρίου
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
Αφού δε θέλει Βελώνη.Διάτανος wrote:Της Βελώνη υπάρχει εκδόσεις Παπασωτηρίου
"First comes smiles, then lies. Last is gunfire."
Ναι και εγώ είδα σε μία διαφήμιση για του Γκαρούτσου αλλά θα ήθελα να ξέρω αν καλύπτει και τα εδάφια των Bode (δεν έχω ιδέα) και των λοιπών κομματιών που εμβαθύνει ο Παπαδόπουλος. Συνεπώς μόνη λύση είναι να το βρω και να το ψαχουλέψω. Thnx πάντως!
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Δεν ξέρω αν έχει νόημα τώρα, αλλά πολύ καλό και επεξηγηματικό είναι αυτό που προτείνει ο Παπαδόπουλος για το 2013. Συστήματα αυτομάτου ελέγχου, Ogata, εκδ. Φούντα. Μετά για λυμένες ασκήσεις για κοίτα του Μαλατέστα. Πάντως τους γράφους δεν θα τους βρεις εύκολα, αν και οι σημειώσεις του Παπαδόπουλου είναι πολύ καλές.