Καλησπέρα σας, έχω τελειώσει το τμήμα μηχανολόγων μηχανικών του ατει Πειραιά και θα δώσω εξετάσεις για κατατακτήριες φέτος στο τμήμα μηχανολόγων μηχανικων του ΕΜΠ. Αν υπάρχει κάποιος καλός φοιτητής, οργανωτικός με καλές σημειώσεις και να έχει περάσει τα εξής μαθήματα: Μεταφορά θερμότητας Ι, Μηχανική Ρευστών Ι, Στοιχεία Μηχανών ΙΙ ας επικοινωνήσει μαζί μου στο Stavros18@msn.com . Η αμοιβή για το μάθημα που θα μου κάνει θα είναι 10 ευρώ την ώρα και ενδιαφέρομαι για 6-8 ώρες την εβδομάδα μέχρι τον Δεκέμβριο.
Ευχαριστώ.
Ζητείται φοιτητής για να με βοηθήσει για τις κατατακτήριες.
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Ζητείται φοιτητής για να με βοηθήσει για τις κατατακτήρι
Υπάρχουν και φροντιστήρια που μπορείς να πας για μαθήματα .
Το έχεις ψάξει ?
Το έχεις ψάξει ?
- Don Molina
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Στοιχεία ΙΙ με 10€/ώρα?draga12 wrote:Καλησπέρα σας, έχω τελειώσει το τμήμα μηχανολόγων μηχανικών του ατει Πειραιά και θα δώσω εξετάσεις για κατατακτήριες φέτος στο τμήμα μηχανολόγων μηχανικων του ΕΜΠ. Αν υπάρχει κάποιος καλός φοιτητής, οργανωτικός με καλές σημειώσεις και να έχει περάσει τα εξής μαθήματα: Μεταφορά θερμότητας Ι, Μηχανική Ρευστών Ι, Στοιχεία Μηχανών ΙΙ ας επικοινωνήσει μαζί μου στο Stavros18@msn.com . Η αμοιβή για το μάθημα που θα μου κάνει θα είναι 10 ευρώ την ώρα και ενδιαφέρομαι για 6-8 ώρες την εβδομάδα μέχρι τον Δεκέμβριο.
Ευχαριστώ.
Ρευστά επίσης με 10€/ώρα?
Θα δυσκολευτείς φίλε. Τόσο (και περισσότερο) πληρώνονται παιδιά για να μάθουν διακρίνουσα στα γυμνασιόπαιδα.
Το να περάσεις Κωστόπουλο είναι a whole different level.
Engineering is to physics and math what sex is to masturbation
- fentayeen
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
συμφωνω απολυτα με τον προλαλησανταDon Molina wrote:Στοιχεία ΙΙ με 10€/ώρα?draga12 wrote:Καλησπέρα σας, έχω τελειώσει το τμήμα μηχανολόγων μηχανικών του ατει Πειραιά και θα δώσω εξετάσεις για κατατακτήριες φέτος στο τμήμα μηχανολόγων μηχανικων του ΕΜΠ. Αν υπάρχει κάποιος καλός φοιτητής, οργανωτικός με καλές σημειώσεις και να έχει περάσει τα εξής μαθήματα: Μεταφορά θερμότητας Ι, Μηχανική Ρευστών Ι, Στοιχεία Μηχανών ΙΙ ας επικοινωνήσει μαζί μου στο Stavros18@msn.com . Η αμοιβή για το μάθημα που θα μου κάνει θα είναι 10 ευρώ την ώρα και ενδιαφέρομαι για 6-8 ώρες την εβδομάδα μέχρι τον Δεκέμβριο.
Ευχαριστώ.
Ρευστά επίσης με 10€/ώρα?
Θα δυσκολευτείς φίλε. Τόσο (και περισσότερο) πληρώνονται παιδιά για να μάθουν διακρίνουσα στα γυμνασιόπαιδα.
Το να περάσεις Κωστόπουλο είναι a whole different level.
Το θέμα δεν είναι τα λεφτά.Διαβάζοντας ποία μαθήματα εξετάζονται μου φάνηκε λίγο δύσκολο.Εδώ δύσκολα περνάν μηχανολόγοι στους πολιτικούς.Παίζει τον Κωστό να τον βάζουν για να μην περνάει κανείς.Πάντως αξίζει την προσπάθεια να το δοκιμάσεις.
Καλησπέρα φίλοι, το ξέρω ότι τα χρήματα είναι λίγα, αυτά όμως μπορώ να διαθέσω. Όποιος ενδιαφέρεται καλός, και ας μου στείλει e-mail (stavros18@msn.com) , σε όποιον του φαίνονται λίγα λυπάμαι, αλλά δεν διαθέτω παραπάνω. Ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε ώστε να διαβάσετε και να απαντήσετε στην αγγελία μου
draga12 wrote:Καλησπέρα σας, έχω τελειώσει το τμήμα μηχανολόγων μηχανικών του ατει Πειραιά και ...
Μπορεί να κάνω και λάθος, αν ναι διορθώστε με, αλλά από πότε το τμήμα ατει Πειραιά λέγεται Μηχανολόγων Μηχανικών? Εγώ τόσα χρόνια τει Μηχανολογίας το ξέρω. Μηχανολόγος βγαίνεις απ το τει. Μηχανολόγος Μηχανικός βγαίνεις απ το Πολυτεχνείο. Έτσι δεν είναι?
PERFECTION is my DIRECTION
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
Όχι, από το τεί βγαίνεις πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός. Εμείς είμαστε διπλωματούχοι.vAs wrote:draga12 wrote:Καλησπέρα σας, έχω τελειώσει το τμήμα μηχανολόγων μηχανικών του ατει Πειραιά και ...
Μπορεί να κάνω και λάθος, αν ναι διορθώστε με, αλλά από πότε το τμήμα ατει Πειραιά λέγεται Μηχανολόγων Μηχανικών? Εγώ τόσα χρόνια τει Μηχανολογίας το ξέρω. Μηχανολόγος βγαίνεις απ το τει. Μηχανολόγος Μηχανικός βγαίνεις απ το Πολυτεχνείο. Έτσι δεν είναι?
Mechanical Engineering NTUA, 2010
MTEC ETH Zurich, 2013
Founder: https://polytexneio.gr
Founder: https://globalprep.gr
MTEC ETH Zurich, 2013
Founder: https://polytexneio.gr
Founder: https://globalprep.gr
Φίλε μου λεγόμαστε μηχανολόγοι μηχανικοί τεχνολογικής εκπαίδευσης. Δεν θα μείνουμε όμως στους τίτλους… το θέμα μου δεν είναι αυτό. Το θέμα μου είναι πώς να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου στην επιστήμη που ακολουθήσαμε.
Ευχαριστώ και πάλι.
Ευχαριστώ και πάλι.
- Adramelch
- MechEng Seeder
- Σχολή: Υπ. Διδάκτορας
Πότε είναι οι κατατακτήριες;
I'm a horny engineer Leonard. I never joke about maths or sex.