Πρακτική άσκηση
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Πρακτική άσκηση
Σκέφτομαι να κάνω Πρακτική άσκηση,μπορει κάποιος να μου πει καποιες εταιρειες που μπορώ να μάθω κάτι,να εχει Συνεχή εκπαίδευση, επιμόρφωση και ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη .κεφτομαι καμια εταιρια με Φωτοβολταϊκά.ειμαι πεμπτος έτος κατασκευαστής και γνωρίζω autocad και solidworks (βασικό επέπιδο) και Αγγλικά,Γαλλικά και Αραβικά
Re: Πρακτική άσκηση
Αν τα Αραβικα σου ειναι καλα και εχεις ορεξη για δουλεια στο εξωτερικο,
δεν κοιτας τιποτα μονος σου προς Dubai μερια;
Θα βρεις την υγεια σου...
δεν κοιτας τιποτα μονος σου προς Dubai μερια;
Θα βρεις την υγεια σου...
Wir müssen wissen, wir werden wissen!
Αραβικά ξέρω πολυ καλά γιατί δουλευω τα τελευταία 2 χρόνια με τους άραβες (τεχνική υποστηριξη των προϊόντων της Apple και blackberry Από αθήνα ),αλλα σαν Μηχανολογος δεν ξέρω πολλά πράγματα,γ'αυτο ψάχνω για πρακτική για να μάθω κάτι .
Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση .
Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση .
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
τσέκαρε αυτό
http://www.ntua.gr/iaeste/
πέρυσι είχαν βγάλει ανακοινώσεις από εταιρείες στο εξωτερικό που ήθελαν τελειόφοιτους ή τουλάχιστον στο προτελευταία έτος σπουδών..
από ότι είδα τώρα δεν έχει κάτι, αλλά σε κάποια φάση θα βγάλουν.. επίσης μπορείς να πας κι από το γραφείο τους για περισσότερες πληροφορίες (εγώ περιμένω να φτάσω τέταρτο έτος τουλάχιστον μέχρι να τους επισκεφτώ οπότε δεν ξέρω να σου πω παραπάνω )
http://www.ntua.gr/iaeste/
πέρυσι είχαν βγάλει ανακοινώσεις από εταιρείες στο εξωτερικό που ήθελαν τελειόφοιτους ή τουλάχιστον στο προτελευταία έτος σπουδών..
από ότι είδα τώρα δεν έχει κάτι, αλλά σε κάποια φάση θα βγάλουν.. επίσης μπορείς να πας κι από το γραφείο τους για περισσότερες πληροφορίες (εγώ περιμένω να φτάσω τέταρτο έτος τουλάχιστον μέχρι να τους επισκεφτώ οπότε δεν ξέρω να σου πω παραπάνω )
Rock on buddies...
Ευχαριστώ Kitharistas
υπαρχει γραφειο πρακτικης ασκησης στην σχολη. δεν ρωτας και εκει ?
Ξέρει κανείς πότε είναι ανοιχτό το γραφείο? Γιατί όποτε και να περάσεις είναι κλειστό.
- blackjohnny
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
αυτό είναι γενικά ένα θέμα...πόσω μάλλον τώρα με την κατάληψη...νομίζω 11:30-13:30 είναι ανοιχτό κανονικάVasia wrote:Ξέρει κανείς πότε είναι ανοιχτό το γραφείο? Γιατί όποτε και να περάσεις είναι κλειστό.
relax..it's over...you belong to me....
- Adramelch
- MechEng Seeder
- Σχολή: Υπ. Διδάκτορας
Αν δεν κάνω λάθος είναι στην Πρυτανεία οπότε και λειτουργεί κανονικά, no?blackjohnny wrote:αυτό είναι γενικά ένα θέμα...πόσω μάλλον τώρα με την κατάληψη...νομίζω 11:30-13:30 είναι ανοιχτό κανονικάVasia wrote:Ξέρει κανείς πότε είναι ανοιχτό το γραφείο? Γιατί όποτε και να περάσεις είναι κλειστό.
I'm a horny engineer Leonard. I never joke about maths or sex.
Υπεύθυνη για τους Μηχ. Μηχ. είναι η κ. Κυρίτση Κατερίνα. Το mail της πρέπει να βρίσκεται σε κάποια σελίδα του τομέα...