Αγορά TV.
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
-
- MechEng Seeder
Re: Αγορά TV.
Η απαντηση ειναι μια: samsung led ue46c6510 οχι 3D!!
Προτεινω LG 42LE5300 .
Εχω παρει την αντιστοιχη 32αρα και πεταει. Στα συν ειναι οτι ειναι αρκετα φθηνοτερη απο την samsung
με τα αντιστοιχα χαρακτηριστικα.
Εχω παρει την αντιστοιχη 32αρα και πεταει. Στα συν ειναι οτι ειναι αρκετα φθηνοτερη απο την samsung
με τα αντιστοιχα χαρακτηριστικα.
Ευχαριστω για τις απαντησεις, αλλα αν μπορειτε να μου πειτε και γιατι?
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
ballas38 wrote:Ευχαριστω για τις απαντησεις, αλλα αν μπορειτε να μου πειτε και γιατι?
γιατί αυτή πήραμε και εμείς και αν βρεις καλύτερη τώρα που εξοφλάω τις δόσεις της πιστωτικής , δεν θα το αντέξω
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
- rest_in_pieces
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Ντοκιμαντερ και ξενο ποδοσφαιρο βλεπω κυριως
Τωρα οι δικοι μου δεν ξερω τι κανουν
Τωρα οι δικοι μου δεν ξερω τι κανουν
- mama mafia
- MechEng Seeder
όχι 3d, led θα πρότεινα και για λόγους ποιότητας και για λόγους απόδοσης (καίει πολύ λίγο και δίνει εξαιρετικό αποτέλεσμα).
οι τοπ μάρκες κατά τη γνώμη μου είναι οι sony, samsung και sharp.
αν ενδιαφέρεσαι για plasma η Panasonic έχει δουλέψει πολύ σ'αυτόν τον τομέα, αν και δεν θα το συνιστούσα.
τώρα πρέπει να μας πεις και πόσα είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις, για να μπορούμε κι εμείς να σε βοηθήσουμε περισσότερο.
οι τοπ μάρκες κατά τη γνώμη μου είναι οι sony, samsung και sharp.
αν ενδιαφέρεσαι για plasma η Panasonic έχει δουλέψει πολύ σ'αυτόν τον τομέα, αν και δεν θα το συνιστούσα.
τώρα πρέπει να μας πεις και πόσα είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις, για να μπορούμε κι εμείς να σε βοηθήσουμε περισσότερο.
Leave the gun. Take the cannoli
- mama mafia
- MechEng Seeder
αγορασε το παιδι σα δεξια.φοβερος ταξιθετηςmama mafia wrote:και αν σκέφτεσαι να κάνεις το σπίτι σου σινεμά..