Twilight haters
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- mama mafia
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Twilight haters
όλα ξεκίνησαν ένα πρωινό που η Stephenie Meyer είχε τη φαϊνή ιδέα να γράψει το Twilight..
Μπορούσε άραγε να φανταστεί την καταστροφή που θα επέφερε στην ανθρωπότητα?
Πριν ακόμα βγει η ταινία (ακόμα χειρότερη από το βιβλίο) είχε έρθει μια γνωστή μου καταενθουσιαμένη προτείνοντάς μου να το διαβάσω. Εκείνο το βράδυ κατάλαβα την αξία του χρόνου!
Για όσους δεν ξέρουν την υπόθεση, το βιβλίο πραγματεύεται την ιστορία ενός 100+ χρονών παρθένου βρικόλακα (edward),ο οποίος βέβαια σωματικά φαίνεται 17 γιατί τότε τον μετατρέψανε σε vamp και μιας επίσης στερημένης (bella) κανονικής θνητής την οποία και ερωτεύεται. Προσπαθεί όμως να καταπολεμήσει το πάθος του γιατί μπορεί να μπεί στον πειρασμό να τη φάει καθώς τρώει μόνο ζώα για να κρατάει χαμηλό προφίλ. Επαναλαμβάνεται συχνά το μοτίβο "σε θέλω με θέλεις αλλά δεν πρέπει". Επιπλέον, σημαντικό ρόλο παίζει και ο κολλητός της bella ο jacob ο οποίος είναι επίσης ερωτευμένος μαζί της και απ'ότι έχω μάθει στα sequel μαθαίνουμε πώς είναι λυκάνθρωπος (σίγουρα θα έχετε δει τον ηθοποιό που τον υποδύεται στις ταινιές, του οποίου τα six pack έχουν γίνει family pack.)
Και ρωτώ:
Από πότε οι βρικόλακες είναι "χορτοφάγοι" και δεν τρώνε ανθρώπους?
Από πότε οι βρικόλακες γυαλίζουν στο φώς λές και κάνουν performance σε strip show? (άλλη μια άθλια λεπτομέρεια του βιβλίου)
Πού πήγαν οι ένδοξες εποχές όταν οι βρικόλακες έχαιραν σεβασμού και φόβου?
Πιστεύω ότι είναι απαράδεκτο να καίς και να καταστρέφεις βιβλία. Όμως το συγκεκριμένο σίγουρα στο τζάκι θα έπιανε περισσότερο τόπο.
Μπορούσε άραγε να φανταστεί την καταστροφή που θα επέφερε στην ανθρωπότητα?
Πριν ακόμα βγει η ταινία (ακόμα χειρότερη από το βιβλίο) είχε έρθει μια γνωστή μου καταενθουσιαμένη προτείνοντάς μου να το διαβάσω. Εκείνο το βράδυ κατάλαβα την αξία του χρόνου!
Για όσους δεν ξέρουν την υπόθεση, το βιβλίο πραγματεύεται την ιστορία ενός 100+ χρονών παρθένου βρικόλακα (edward),ο οποίος βέβαια σωματικά φαίνεται 17 γιατί τότε τον μετατρέψανε σε vamp και μιας επίσης στερημένης (bella) κανονικής θνητής την οποία και ερωτεύεται. Προσπαθεί όμως να καταπολεμήσει το πάθος του γιατί μπορεί να μπεί στον πειρασμό να τη φάει καθώς τρώει μόνο ζώα για να κρατάει χαμηλό προφίλ. Επαναλαμβάνεται συχνά το μοτίβο "σε θέλω με θέλεις αλλά δεν πρέπει". Επιπλέον, σημαντικό ρόλο παίζει και ο κολλητός της bella ο jacob ο οποίος είναι επίσης ερωτευμένος μαζί της και απ'ότι έχω μάθει στα sequel μαθαίνουμε πώς είναι λυκάνθρωπος (σίγουρα θα έχετε δει τον ηθοποιό που τον υποδύεται στις ταινιές, του οποίου τα six pack έχουν γίνει family pack.)
Και ρωτώ:
Από πότε οι βρικόλακες είναι "χορτοφάγοι" και δεν τρώνε ανθρώπους?
Από πότε οι βρικόλακες γυαλίζουν στο φώς λές και κάνουν performance σε strip show? (άλλη μια άθλια λεπτομέρεια του βιβλίου)
Πού πήγαν οι ένδοξες εποχές όταν οι βρικόλακες έχαιραν σεβασμού και φόβου?
Πιστεύω ότι είναι απαράδεκτο να καίς και να καταστρέφεις βιβλία. Όμως το συγκεκριμένο σίγουρα στο τζάκι θα έπιανε περισσότερο τόπο.
Last edited by mama mafia on Wed Feb 23, 2011 1:01 am, edited 1 time in total.
Leave the gun. Take the cannoli
Re: Twilight haters
το twillight είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για πέταμα.Αγαπημένα μου vampire movies:
nosferatu
night of the vampires
shadow of the vampire
salem's lot(b movie αλλά ΑΞΙΖΕΙ)
και για πιο σπλατεροκαταστάσεις
30 days night
daybrakers
nosferatu
night of the vampires
shadow of the vampire
salem's lot(b movie αλλά ΑΞΙΖΕΙ)
και για πιο σπλατεροκαταστάσεις
30 days night
daybrakers
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
έκανα το λάθος και είχα πάει να το δω cinema... σε αυτή τη σκηνή πραγματικά έσκασα στα γέλια!! όλες οι κοπελίτσες με κοίταζαν περίεργα :pΑπό πότε οι βρικόλακες γυαλίζουν στο φώς λές και κάνουν performance σε strip show? (άλλη μια άθλια λεπτομέρεια του βιβλίου)
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
- mama mafia
- MechEng Seeder
χαχαχα γαμάτο αυτό με το ουκ!
άλλο ένα
άλλο ένα
άσε κάνουν σαν παλαβές κάτι μικρούλες και τσακώνονται για το αν ο edward ή ο jacob είναι ο πιό ωραίοςcastiel wrote:έκανα το λάθος και είχα πάει να το δω cinema... σε αυτή τη σκηνή πραγματικά έσκασα στα γέλια!! όλες οι κοπελίτσες με κοίταζαν περίεργα :pΑπό πότε οι βρικόλακες γυαλίζουν στο φώς λές και κάνουν performance σε strip show? (άλλη μια άθλια λεπτομέρεια του βιβλίου)
Έλα ντε. Ο ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ! .- Όχι σαν τον άλλον τον ΧΤΙΚΙΑΡΗ τον Έντουαρντ.
"First comes smiles, then lies. Last is gunfire."
Roland Deschain of Gilead
Roland Deschain of Gilead
- Kitharistas
- Praetorian
Rock on buddies...
- mama mafia
- MechEng Seeder
αυτό δεν το έχω δεί αλλά νομίζω το σατιρίζει σωστά
- Doublecore
- Praetorian
Το Twilight για μενα...
Πως να κανεις ενα βιβλιο best seller?Γραψε ενα μυξοκλαψιαρικο-ρομαντικο(my ass...)-ευπεπτο βιβλιο με θεμα την ανεκπληρωτη αγαπη, πραγμα που πουλαει στο hollywood και στην συνεχεια βρες εναν ηθοποιο για πρωταγωνιστη που δεν τον ξερει ουτε η μανα του αλλα θα κανει τα κοριτσακια να σκιζουν τα σουτιεν τους γι' αυτον.
Success guaranteed!
Πως να κανεις ενα βιβλιο best seller?Γραψε ενα μυξοκλαψιαρικο-ρομαντικο(my ass...)-ευπεπτο βιβλιο με θεμα την ανεκπληρωτη αγαπη, πραγμα που πουλαει στο hollywood και στην συνεχεια βρες εναν ηθοποιο για πρωταγωνιστη που δεν τον ξερει ουτε η μανα του αλλα θα κανει τα κοριτσακια να σκιζουν τα σουτιεν τους γι' αυτον.
Success guaranteed!
Information learned is more valuable than information given.
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
- Minus
- MechEng Seeder
δεν θα μπορουσα να το θεσω καλυτερα!Doublecore wrote:Το Twilight για μενα...
Success guaranteed!
Senatus Populusque Romanus
Special effects by Loonatik and drinks
Freeze frame, screen kiss, hot heads, lights and power
Special effects by Loonatik and drinks
Freeze frame, screen kiss, hot heads, lights and power
- mama mafia
- MechEng Seeder
Σωστός ο doublecore!!
Αν και θεωρώ ότι και ο Robert Pattinson και ο άλλος ο wannabe ινδιάνος είναι άσχημοι και φλώροι, δεν καταλαβαίνω πώς αρέσουν,
Πού πήγαν οι άντρες σαν τον Pacino?
Αν και θεωρώ ότι και ο Robert Pattinson και ο άλλος ο wannabe ινδιάνος είναι άσχημοι και φλώροι, δεν καταλαβαίνω πώς αρέσουν,
Πού πήγαν οι άντρες σαν τον Pacino?