ε σε λίγο πάλι..HarisSukhoi wrote:Mήπως είναι σημάδι πώς πρέπει να κοιμηθείς επιτέλους?Kitharistas wrote:εμένα μου λέτε για διάβασμα? ανοίγω το βιβλίο και κοιμάμαι wtf dudes..

ε σε λίγο πάλι..HarisSukhoi wrote:Mήπως είναι σημάδι πώς πρέπει να κοιμηθείς επιτέλους?Kitharistas wrote:εμένα μου λέτε για διάβασμα? ανοίγω το βιβλίο και κοιμάμαι wtf dudes..
πάντα gentleman !!Enositis21 wrote:τι καλη λευτερια μωρη γκαστρωθηκες;mama mafia wrote:Το τελευταίο μάθημα είναι το πιό δύσκολο να διαβαστεί.
Άντε καλή λευτεριά!
Δικό σου είναι.Enositis21 wrote:τι καλη λευτερια μωρη γκαστρωθηκες;mama mafia wrote:Το τελευταίο μάθημα είναι το πιό δύσκολο να διαβαστεί.
Άντε καλή λευτεριά!
εννοεί έχω λεπτα αισθηματαmama mafia wrote:Δικό σου είναι.Enositis21 wrote:τι καλη λευτερια μωρη γκαστρωθηκες;mama mafia wrote:Το τελευταίο μάθημα είναι το πιό δύσκολο να διαβαστεί.
Άντε καλή λευτεριά!
(Άστα φίλε castiel είναι χοντράνθρωπος- μόνο στα λόγια βέβαια if you know what i mean..)
lol για το διαλογο και την υπογραφη του ενωσιτη χαχαmama mafia wrote:Δικό σου είναι.Enositis21 wrote:τι καλη λευτερια μωρη γκαστρωθηκες;mama mafia wrote:Το τελευταίο μάθημα είναι το πιό δύσκολο να διαβαστεί.
Άντε καλή λευτεριά!
(Άστα φίλε castiel είναι χοντράνθρωπος- μόνο στα λόγια βέβαια if you know what i mean..)
...ειρωνευεται, γιατι ξερει καλυτερα και ισως καποια στιγμη αναλαβει υπευθυνος εργαστηριου. Φαντασου τον ενωσιτη να σου κανει μαθημα τορνου.... χαχαχαχαcastiel wrote:βέβαια καμιά φορά είναι πραγματικά αγενέστατος και ειρωνεύεται άτομα με 40 χρόνια εμπειρίας στον τόρνο
lol Αυτό μου θύμισε τα Μαθ Ια που πέρσι νομίζω, ο Σαραντόπουλος είχε γράψει πάνω πάνω στο διαγώνισμα ''anal exams'' . Καλά και αυτός ούτε γράμμα παραπάνω δεν σκέφτηκε να βάλει για αποφυγή παρεξηγήσεων...αλλά μάλλον κάτι ήθελε να μας πει...τίποτα δεν είναι τυχαίο !!Enositis21 wrote:Anal-υση...
Η υπογραφή είναι παραπλανητική και προφανώς στα πλαίσια ενός παιχνιδιου.mitsaras wrote: lol για το διαλογο και την υπογραφη του ενωσιτη χαχα![]()
mama mafia wrote:Η υπογραφή είναι παραπλανητική και προφανώς στα πλαίσια ενός παιχνιδιου.mitsaras wrote: lol για το διαλογο και την υπογραφη του ενωσιτη χαχα![]()