ε σε λίγο πάλι..HarisSukhoi wrote:Mήπως είναι σημάδι πώς πρέπει να κοιμηθείς επιτέλους?Kitharistas wrote:εμένα μου λέτε για διάβασμα? ανοίγω το βιβλίο και κοιμάμαι wtf dudes..
Δεν θέλω να διαβάσω...!!!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Δεν θέλω να διαβάσω...!!!
Rock on buddies...
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
πάντα gentleman !!Enositis21 wrote:τι καλη λευτερια μωρη γκαστρωθηκες;mama mafia wrote:Το τελευταίο μάθημα είναι το πιό δύσκολο να διαβαστεί.
Άντε καλή λευτεριά!
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
- mama mafia
- MechEng Seeder
Δικό σου είναι.Enositis21 wrote:τι καλη λευτερια μωρη γκαστρωθηκες;mama mafia wrote:Το τελευταίο μάθημα είναι το πιό δύσκολο να διαβαστεί.
Άντε καλή λευτεριά!
(Άστα φίλε castiel είναι χοντράνθρωπος- μόνο στα λόγια βέβαια if you know what i mean..)
Leave the gun. Take the cannoli
εννοεί έχω λεπτα αισθηματαmama mafia wrote:Δικό σου είναι.Enositis21 wrote:τι καλη λευτερια μωρη γκαστρωθηκες;mama mafia wrote:Το τελευταίο μάθημα είναι το πιό δύσκολο να διαβαστεί.
Άντε καλή λευτεριά!
(Άστα φίλε castiel είναι χοντράνθρωπος- μόνο στα λόγια βέβαια if you know what i mean..)
- castiel
- Praetorian
ναι, ναι τον ξέρω...
βέβαια καμιά φορά είναι πραγματικά αγενέστατος και ειρωνεύεται άτομα με 40 χρόνια εμπειρίας στον τόρνο
βέβαια καμιά φορά είναι πραγματικά αγενέστατος και ειρωνεύεται άτομα με 40 χρόνια εμπειρίας στον τόρνο
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
- mitsaras
- Naval Seeder
πρωινο ξυπνημα σημερα για διαβασμα ηλεκτροτεχνιας, τελευταια βδομαδα πανω απ τα βιβλια και μετα κανονικη ζωη και παλι
lol για το διαλογο και την υπογραφη του ενωσιτη χαχαmama mafia wrote:Δικό σου είναι.Enositis21 wrote:τι καλη λευτερια μωρη γκαστρωθηκες;mama mafia wrote:Το τελευταίο μάθημα είναι το πιό δύσκολο να διαβαστεί.
Άντε καλή λευτεριά!
...ειρωνευεται, γιατι ξερει καλυτερα και ισως καποια στιγμη αναλαβει υπευθυνος εργαστηριου. Φαντασου τον ενωσιτη να σου κανει μαθημα τορνου.... χαχαχαχαcastiel wrote:βέβαια καμιά φορά είναι πραγματικά αγενέστατος και ειρωνεύεται άτομα με 40 χρόνια εμπειρίας στον τόρνο
Το δικαίωμα να λες τη γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά...
Anal-υση...
lol Αυτό μου θύμισε τα Μαθ Ια που πέρσι νομίζω, ο Σαραντόπουλος είχε γράψει πάνω πάνω στο διαγώνισμα ''anal exams'' . Καλά και αυτός ούτε γράμμα παραπάνω δεν σκέφτηκε να βάλει για αποφυγή παρεξηγήσεων...αλλά μάλλον κάτι ήθελε να μας πει...τίποτα δεν είναι τυχαίο !!Enositis21 wrote:Anal-υση...
let's go design
- mama mafia
- MechEng Seeder
Η υπογραφή είναι παραπλανητική και προφανώς στα πλαίσια ενός παιχνιδιου.mitsaras wrote: lol για το διαλογο και την υπογραφη του ενωσιτη χαχα
Leave the gun. Take the cannoli
mama mafia wrote:Η υπογραφή είναι παραπλανητική και προφανώς στα πλαίσια ενός παιχνιδιου.mitsaras wrote: lol για το διαλογο και την υπογραφη του ενωσιτη χαχα
Ναι, όλοι ήμαστε σίγουροι για αυτό.
Η ηλιθιότητα έχει όρια. Απλώς είναι πολλοί αυτοί που τα ξεπερνούν.