chrzah wrote:δε μπορει να ειναι κινδυνολογια το οτι θα πληρωνουμε για βιβλια γιατι πολυ απλα ισχυει ηδη.
αν σε ενόχλησε τόσο να πας να βρεις τους καθηγητές και να τους πεις τις απόψεις σου και να προτείνεις λύσεις για να βγει κάτι. όπως πήγα εγώ, και συλλογικά και ατομικά, αλλά φυσικά με γράψανε. επίσης είμαι ένας που έχει πληρώσει βιβλία της σχολής για να έχει όλη την ύλη σε έντυπη σοβαρή μορφή (και με πείραξε πολύ).
chrzah wrote:ειναι λαθος να λεγονται εδω περα ψεματα για πραγματα που αφορουν ολους μας
κατονομάσε τα. 1, 2, 3 και πες τι σε πείραξε. το να λες γενικά 'ψέματα' είναι μεγάλη λάσπη. [
chrzah wrote:αυτοι που θελουν να κανουν εντυπωση ειναι αυτοι που βαφτιζουν κινδυνολογια και απειλες την αληθεια
είναι αυτό που έλεγα πριν, δεν διαφωνούμε στο τι συμβαίνει, διαφωνούμε στο τι θα κάνουμε. δεν είναι τόσο προφανές όσο ακούγεται.
chrzah wrote:Δεν τιθεται θεμα αποψης.για γεγονοτα που επηρεαζουν αμεσα τη ζωη μας μιλαω
τότε σίγουρα μιλάς για άλλα πράγματα, πες ακριβώς πού πιστεύεις ότι είναι άποψη και που γεγονότα.
chrzah wrote:Να τους κρυψουμε δηλαδη οτι θα πληρωνουν τα βιβλια τους για να μην τους τρομαξουμε και παρουν τις λαθος αποφασεις
να τους πεις όμως και ότι η κατάληψη εδώ και σαράντα χρόνια δεν έχει καταφέρει τίποτα και οι παρατάξεις (με τις χρόνιες και απαράλλακτες πρακτικές τους) δεν έχουν βελτιώσει στο ελάχιστο τις συνθήκες στις σχολές. τότε ναι, να τους πεις ό,τι θέλεις. αν τους λες μόνο το ένα είναι κινδυνολογία και χειραγώγηση.
chrzah wrote:γιατι θεωρω ψεμα αυτο που εγραψαν καποιοι οτι στη σημερινη συνελευση αυτοι που μιλησαν για τα προβληματα της σχολης(πχ βιβλια,εστιες,σιτιση) κινδυνολογουσαν.
ξαναδιάβασε τα ποστ και θα καταλάβεις ότι είπαν ότι αυτό γίνεται τα τελευταία έξι χρόνια. πριν πέντε χρόνια ήταν κινδυνολογία ναι ή όχι;
chrzah wrote:σχετικα με το 2 αν δεις τα σχολια μου δεν εχω μιλησει πουθενα για καταληψη
πες πώς τότε. όλο λεςγια αυτά που δεν έχεις πει. πες για αυτά που λες.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi