Όχι έχω καμιά 10αρια μεγάλους χυμούς και άλλους τόσους μικρότερους. Κάμποσα πλαστικά ποτηράκια τα έχω. Αλλά αφού ρε παιδιά δεν γράφω αύριο βαριέμαι να ανεβαίνω! Γράφω δευτέρα και τρίτη..!

ααααα εσύ συνεχίζεις να μας δουλεύεις!TiGinetai wrote:αχαχαχαχα!
Όχι έχω καμιά 10αρια μεγάλους χυμούς και άλλους τόσους μικρότερους. Κάμποσα πλαστικά ποτηράκια τα έχω. Αλλά αφού ρε παιδιά δεν γράφω αύριο βαριέμαι να ανεβαίνω! Γράφω δευτέρα και τρίτη..!
Και στους δύο?! ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ?!!! Εγώ φταίω εγώ φταίω που σε κέρναγα βότκες να την παλέψεις στο γραφείο! Ξέρεις σε εκείνο τον τομέα που κάνετε τα χάμστερ και σας κάνουν πειράματα!!! Α ναι τομέας ρευστών!katerinaki2006 wrote:Κακώς... (και στους δύο)
Όταν δεν έχουμε τι άλλο να απαντήσουμε... απλά λέμε ασυναρτησίες...Λakedaimonas wrote:ααααα εσύ συνεχίζεις να μας δουλεύεις!TiGinetai wrote:αχαχαχαχα!
Και στους δύο?! ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ?!!! Εγώ φταίω εγώ φταίω που σε κέρναγα βότκες να την παλέψεις στο γραφείο! Ξέρεις σε εκείνο τον τομέα που κάνετε τα χάμστερ και σας κάνουν πειράματα!!! Α ναι τομέας ρευστών!katerinaki2006 wrote:Κακώς... (και στους δύο)![]()
![]()
katerinaki2006 wrote:Όταν δεν έχουμε τι άλλο να απαντήσουμε... απλά λέμε ασυναρτησίες...![]()
Όχι ρε σοβαρά το λέω!Λakedaimonas wrote:ααααα εσύ συνεχίζεις να μας δουλεύεις!TiGinetai wrote:αχαχαχαχα!
Ακριβώς. Αυτό ήταν το σχέδιο αλλά ο doublecore είπε ότι όλα κανονίστηκαν..katerinaki2006 wrote:προς TiGInetai: αύριο το πάρτυ θα καταστραφεί από την αδιαφορία σου(που δε θα φερεις τα ποτηράκια σου), αλλά τι σε νοιάζει εσένα?????
TiGinetai wrote:
Ακριβώς. Αυτό ήταν το σχέδιο αλλά ο doublecore είπε ότι όλα κανονίστηκαν..
Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι που δεν αδιαφορούν για τόσο σημαντικά πράγματα (βλέπε doublecore)... γιατί αλλιώς το κρίμα στο λαιμό σου που το λες και σοβαρά....... αλλά τι σε νοιάζει εσενα???TiGinetai wrote:Όχι ρε σοβαρά το λέω!Λakedaimonas wrote:ααααα εσύ συνεχίζεις να μας δουλεύεις!TiGinetai wrote:αχαχαχαχα!
Ακριβώς. Αυτό ήταν το σχέδιο αλλά ο doublecore είπε ότι όλα κανονίστηκαν..katerinaki2006 wrote:προς TiGInetai: αύριο το πάρτυ θα καταστραφεί από την αδιαφορία σου(που δε θα φερεις τα ποτηράκια σου), αλλά τι σε νοιάζει εσένα?????
Τώρα με πρόσβαλες. Πάρτο πίσω τώρα.Λakedaimonas wrote:TiGinetai wrote:
Ακριβώς. Αυτό ήταν το σχέδιο αλλά ο doublecore είπε ότι όλα κανονίστηκαν..
Καταραμένε αντικαπιταλιστή!!!!