09/07, 12:00, Vodka @ Μηχανολόγων
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: 09/07, 12:00, Vodka @ Μηχανολόγων
αχαχαχαχα!
Όχι έχω καμιά 10αρια μεγάλους χυμούς και άλλους τόσους μικρότερους. Κάμποσα πλαστικά ποτηράκια τα έχω. Αλλά αφού ρε παιδιά δεν γράφω αύριο βαριέμαι να ανεβαίνω! Γράφω δευτέρα και τρίτη..!
Όχι έχω καμιά 10αρια μεγάλους χυμούς και άλλους τόσους μικρότερους. Κάμποσα πλαστικά ποτηράκια τα έχω. Αλλά αφού ρε παιδιά δεν γράφω αύριο βαριέμαι να ανεβαίνω! Γράφω δευτέρα και τρίτη..!
Η χώρα καταστρέφεται από την αδιαφορία, αλλά τι με νοιάζει εμένα;
-
- MechEng Seeder
Κακώς... (και στους δύο)
προς TiGInetai: αύριο το πάρτυ θα καταστραφεί από την αδιαφορία σου(που δε θα φερεις τα ποτηράκια σου), αλλά τι σε νοιάζει εσένα?????
προς TiGInetai: αύριο το πάρτυ θα καταστραφεί από την αδιαφορία σου(που δε θα φερεις τα ποτηράκια σου), αλλά τι σε νοιάζει εσένα?????
Last edited by katerinaki2006 on Fri Jul 09, 2010 1:16 am, edited 1 time in total.
Μη μου τους κύκλους τάραττε!
Αρχιμήδης
Αρχιμήδης
- Doublecore
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Μην ανησυχειτε!Ολα εχουν κανονιστει.Αυριο θα τα πιουμε κανονικα!
Information learned is more valuable than information given.
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
- Λakedaimonas
- Praetorian
ααααα εσύ συνεχίζεις να μας δουλεύεις!TiGinetai wrote:αχαχαχαχα!
Και στους δύο?! ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ?!!! Εγώ φταίω εγώ φταίω που σε κέρναγα βότκες να την παλέψεις στο γραφείο! Ξέρεις σε εκείνο τον τομέα που κάνετε τα χάμστερ και σας κάνουν πειράματα!!! Α ναι τομέας ρευστών!katerinaki2006 wrote:Κακώς... (και στους δύο)
Introduce a little anarchy. Upset the established order and everything becomes chaos. I’m an agent of chaos. Oh, and you know the thing about chaos? It’s fair.
e-polytexneio.gr forum ntua all hail ntua
-
- MechEng Seeder
Όταν δεν έχουμε τι άλλο να απαντήσουμε... απλά λέμε ασυναρτησίες...Λakedaimonas wrote:ααααα εσύ συνεχίζεις να μας δουλεύεις!TiGinetai wrote:αχαχαχαχα!
Και στους δύο?! ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ?!!! Εγώ φταίω εγώ φταίω που σε κέρναγα βότκες να την παλέψεις στο γραφείο! Ξέρεις σε εκείνο τον τομέα που κάνετε τα χάμστερ και σας κάνουν πειράματα!!! Α ναι τομέας ρευστών!katerinaki2006 wrote:Κακώς... (και στους δύο)
Αρχιμήδης
Αρχιμήδης
- Λakedaimonas
- Praetorian
katerinaki2006 wrote:Όταν δεν έχουμε τι άλλο να απαντήσουμε... απλά λέμε ασυναρτησίες...
Introduce a little anarchy. Upset the established order and everything becomes chaos. I’m an agent of chaos. Oh, and you know the thing about chaos? It’s fair.
Όχι ρε σοβαρά το λέω!Λakedaimonas wrote:ααααα εσύ συνεχίζεις να μας δουλεύεις!TiGinetai wrote:αχαχαχαχα!
Ακριβώς. Αυτό ήταν το σχέδιο αλλά ο doublecore είπε ότι όλα κανονίστηκαν..katerinaki2006 wrote:προς TiGInetai: αύριο το πάρτυ θα καταστραφεί από την αδιαφορία σου(που δε θα φερεις τα ποτηράκια σου), αλλά τι σε νοιάζει εσένα?????
- Λakedaimonas
- Praetorian
TiGinetai wrote:
Ακριβώς. Αυτό ήταν το σχέδιο αλλά ο doublecore είπε ότι όλα κανονίστηκαν..
Καταραμένε αντικαπιταλιστή!!!!
-
- MechEng Seeder
Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι που δεν αδιαφορούν για τόσο σημαντικά πράγματα (βλέπε doublecore)... γιατί αλλιώς το κρίμα στο λαιμό σου που το λες και σοβαρά....... αλλά τι σε νοιάζει εσενα???TiGinetai wrote:Όχι ρε σοβαρά το λέω!Λakedaimonas wrote:ααααα εσύ συνεχίζεις να μας δουλεύεις!TiGinetai wrote:αχαχαχαχα!
Ακριβώς. Αυτό ήταν το σχέδιο αλλά ο doublecore είπε ότι όλα κανονίστηκαν..katerinaki2006 wrote:προς TiGInetai: αύριο το πάρτυ θα καταστραφεί από την αδιαφορία σου(που δε θα φερεις τα ποτηράκια σου), αλλά τι σε νοιάζει εσένα?????
Αρχιμήδης
Αρχιμήδης
Έλα ντε..τι με νοιάζει?
Αυτή η ατάκα μου θυμίζει αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=lJccnoya ... re=related
-"πως μπόρεσες?"
-"έλα ντε πως μπόρεσα?"
χαχαχα
Για το καταραμένε λέω.χαχαχαχα
edit
Eny γίνεται μόνο 3 quotes σε κάθε ποστ. Δεν επιτρέπεται παραπάνω?
Αυτή η ατάκα μου θυμίζει αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=lJccnoya ... re=related
-"πως μπόρεσες?"
-"έλα ντε πως μπόρεσα?"
χαχαχα
Τώρα με πρόσβαλες. Πάρτο πίσω τώρα.Λakedaimonas wrote:TiGinetai wrote:
Ακριβώς. Αυτό ήταν το σχέδιο αλλά ο doublecore είπε ότι όλα κανονίστηκαν..
Καταραμένε αντικαπιταλιστή!!!!
Για το καταραμένε λέω.χαχαχαχα
edit
Eny γίνεται μόνο 3 quotes σε κάθε ποστ. Δεν επιτρέπεται παραπάνω?