συμφωνώ απόλυτα και προς επίρρωση της άποψης μου , θα πρόσθετα 2-3 άσημους στίχους :
Γιατί ενύχτωσε κ' οι βάρβαροι δεν ήλθαν.
Και μερικοί έφθασαν απ' τα σύνορα,
και είπανε πως βάρβαροι πια δεν υπάρχουν.
Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.
Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μιά κάποια λύσις.
Φίλε βασίλη_91 το ανεξάρτητο πλαίσιο ξεκάθαρα δεν ξεκαθαρίζει την θέση του απέναντι στον νόμο - όπως είπε και ο φίλτατος Σκιομηχανικός είναι αδύνατο 104 ή 14 άτομα να διαφωνούν ακριβώς στα ίδια σημεία του νόμου και με την ίδια αιτιολόγηση . Απλά επιφυλλασόμαστε για την διεκδίκηση των συμφερόντων μας ή έστω την διεκδίκηση των συμφερόντων μας εκ μέρους της συγκλήτου

χωρίς να κλείνουμε την σχολή επειδή ο φίλος μου ο τάσσος είναι 10 έτος και λέει να κάτσει άλλα 5-6 , αναλαμβάνεις την ευθύνη αν διαγραφεί να το πεις στον πατέρα του που νομίζει ότι έχει τελειώσει και κάνει διδακτορικό ;
(ξέρω ένα σχετικό ανέκδοτο)
σέβομαι την επιθυμία σου για αποχή , λευκό ή ροκφόρ στα ψηφοδέλτια αλλά αν θέλεις ανοικτή σχολή ψήφισε ανεξάρτητους και μην επηρεάζεσαι από ότι λέει ο λεκέςφορλάιφ - αν ψηφίζαμε με βάσει τι λέει αυτός που ψηφίζει το ίδιο με εμάς , κανείς ποτέ δεν θα είχε ψηφίσει καρατζαφέρη αν άκουγε με προσοχή τι λέει ο
άδωνις
με αγωνιστικούς χαιρετισμούς (και χωρίς σε καμία περίπτωση να αντιπροσωπεύω τους ανεξάρτητους αφού προσπαθώ 2 χρόνια να κόψω την κόκα κόλα και ξανά κυλάω) ,
ένας μέλλοντας αιώνιος φοιτητής σαν τον φίλο μας τον τάσσο