Διαδικασία Εκπόνησης Διπλωματικής
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Διαδικασία Εκπόνησης Διπλωματικής
Καλημέρα,
υπάρχει κάπου κάτι που να εξηγεί αναλυτικά το διαδικαστικό του πράγματος... Όσο και να έψαξα δε κατάφερα να βρω κάτι.
Θα ήθελα πληροφορίες σχετικά με θέματα όπως πόσα αντίγραφα χρειάζονται, που τα καταθέτουμε κτλ.
υπάρχει κάπου κάτι που να εξηγεί αναλυτικά το διαδικαστικό του πράγματος... Όσο και να έψαξα δε κατάφερα να βρω κάτι.
Θα ήθελα πληροφορίες σχετικά με θέματα όπως πόσα αντίγραφα χρειάζονται, που τα καταθέτουμε κτλ.
Re: Διαδικασία Εκπόνησης Διπλωματικής
και γω ακριβως το ιδιο ψαχνω.υπαρχει περιπτωση να κατεβω σχολη αυριο οποτε ενημερωνω αν ειναι καθε ενδιαφερομενο
- Adramelch
- MechEng Seeder
- Σχολή: Υπ. Διδάκτορας
Γιατί δεν ρωτάτε τον καθηγητή που σας έχει αναλάβει ωρε;
I'm a horny engineer Leonard. I never joke about maths or sex.
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Βασικά τα αναφέρει ο οδηγός σπουδών. Ή ρωτάτε τη γραμματεία.
αχαχαχ το θεμα ειναι οτι εμενα προσωπικα δεν με εχει αναλαβει κανεις ακομα....αλλα στην γραμματεια μου ειπαν οτι συμπληρωνεις μια δηλωση οπου πρεπει να αναφερθεις στον τομεα που θα κανεις διπλωματικη.Adramelch wrote:Γιατί δεν ρωτάτε τον καθηγητή που σας έχει αναλάβει ωρε;
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
ποιο άχρηστο χαρτί δεν μπορούσαν να βρουν;kolpit wrote:αλλα στην γραμματεια μου ειπαν οτι συμπληρωνεις μια δηλωση οπου πρεπει να αναφερθεις στον τομεα που θα κανεις διπλωματικη.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
ρε σεις θα θελα μια συμβουλη απο οποιον γνωριζει.Ειμαι αναμεσα σε διπλωματικη στο Χουνταλα ή στο Τζιβανιδη.Αμα ξερετε κατι παραπανω για αυτους τους καθηγητες η εχετε εργαστει μαζι τους plz βοηθηστε γιατι πραγματικα δεν ξερω τι να διαλεξω
- Adramelch
- MechEng Seeder
- Σχολή: Υπ. Διδάκτορας
Έχεις κάποια συγκεκριμένα θέματα στα οποία είσαι ανάμεσα;
I'm a horny engineer Leonard. I never joke about maths or sex.
εχω στο τζιβανιδη, ο Χουνταλας δεν μου εχει δωσει συγκεκριμενο αλλα θα ναι κατι με ναυτικους κινητηρες και δεν ξερω γαμω τι να διαλεξω.Ψαχνω να δω αν δημοσιευουν διπλωματικες ως επιβλεποντες γιατι 8α θελα μια δημοσιευσηAdramelch wrote:Έχεις κάποια συγκεκριμένα θέματα στα οποία είσαι ανάμεσα;
Μπορείς απλά να κάνεις μια συζήτηση μαζί τους και να τους πεις ότι θα σε ενδιέφερε ένα θέμα, από το οποίο θα προκύψει δημοσίευση.kolpit wrote:εχω στο τζιβανιδη, ο Χουνταλας δεν μου εχει δωσει συγκεκριμενο αλλα θα ναι κατι με ναυτικους κινητηρες και δεν ξερω γαμω τι να διαλεξω.Ψαχνω να δω αν δημοσιευουν διπλωματικες ως επιβλεποντες γιατι 8α θελα μια δημοσιευσηAdramelch wrote:Έχεις κάποια συγκεκριμένα θέματα στα οποία είσαι ανάμεσα;
"First comes smiles, then lies. Last is gunfire."
Roland Deschain of Gilead
Roland Deschain of Gilead