Ξέχασες να δηλώσεις την ιδιότητά σου! Ότι είσαι ΚΟΠΑΝΟΟΟΟΟΟΣ!kopanosAE wrote:μόλις θυμήθηκα ότι δεν έχω συστηθεί, Μιχάλης, μπήκα το '07
Συστηθείτε στο Forum!!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Συστηθείτε στο Forum!!
PERFECTION is my DIRECTION
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
Τόνια 2ο έτος
θα είμαι και εγώ πολύ καιρό μαζί σας!!! Αυτό το Forum σώζει!!!
θα είμαι και εγώ πολύ καιρό μαζί σας!!! Αυτό το Forum σώζει!!!
Ηλίας 2ο έτος
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
έλενα 5ο έτος
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
Πανος 4ο
Άντε να "συστηθώ".
Μπαναώτης , 3ο έτος
Έχω μέλλον σε αυτή τη σχολή...
Μπαναώτης , 3ο έτος
Έχω μέλλον σε αυτή τη σχολή...
Η χώρα καταστρέφεται από την αδιαφορία, αλλά τι με νοιάζει εμένα;
Γεια χαρά παιδιά, Σταύρος εδώ.
Αρχαίος και ακομα προπτυχιακός, εμπλεξα με δουλεια και την πατησα! Ένα ντου πρεπει να κάνω ακομα να την βγαλω, και αφου δεν μου μενει χρονος να ανεβω σχολη, η ανταποκριση σας εδω μεσα ειναι ότι καλύτερο.
Έχει γινει πολυ καλη δουλεια εδω μέσα, εχω κι εγω αρκετο υλικό, ενόψει καλοκαιριού θα βρω χρονο να συμβαλλω κι εγω στη διαδικτυακη βιβλιοθηκη σημειωσεων...
Καλά διαβασματα και γρήγορο πτυχίο εύχομαι σε όλους!
Αρχαίος και ακομα προπτυχιακός, εμπλεξα με δουλεια και την πατησα! Ένα ντου πρεπει να κάνω ακομα να την βγαλω, και αφου δεν μου μενει χρονος να ανεβω σχολη, η ανταποκριση σας εδω μεσα ειναι ότι καλύτερο.
Έχει γινει πολυ καλη δουλεια εδω μέσα, εχω κι εγω αρκετο υλικό, ενόψει καλοκαιριού θα βρω χρονο να συμβαλλω κι εγω στη διαδικτυακη βιβλιοθηκη σημειωσεων...
Καλά διαβασματα και γρήγορο πτυχίο εύχομαι σε όλους!
-
- Corporal
- Σχολή: Αρχιτέκτονας
Γεια σας παιδιά. Κωνσταντίνος 4 έτος από ΗΜΜΥ εδώ. Συγχαρητήρια για το forum σας και εύχομαι να πάει καλά...
Σωκράτης απόφοιτος ΕΕΜΜ έκανα στρατό και πάω για μεταπτυχιακό το Σεπτέμβρη.