Δεν θέλω να διαβάσω...!!!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- lakers4life24
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
- SlasherG
- MechEng Seeder
Δεν θέλω να διαβάσω...!!!
SlasherG wrote:οοοοο, τα μισάαααliakoskotsi wrote:..μπλα..μπλα.. Αυγά... Ασπράδια..μπλα..μπλα..
Come ride with me
Through the veils of history
I'll show you how god
falls asleep on a job.
falls asleep on a job.
Re: Δεν θέλω να διαβάσω...!!!
τι ειναι το ''οοοοοο τα μισα'' ?
when the body says stop the spirit cries NEVER!!!!
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
είναι φάση σου λέει ο άλλος κάτι κοροϊδευτικο, και του λες εσυ:
οοο! τα μισαααααααα (να μου ελεγε εμενα θα τον ειχα πλακωσει)
εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το:
οοοο!! τι είπε για τη μάνα σου..!!
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
- liakoskotsi
- MechEng Seeder
περισσότερα στο εγχειρίδιο που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα με τίτλο "7+1 χιλιάδες τρόποι για να την πείτε στον άλλο και να προκαλέσετε", από τον κάστιελcastiel wrote:είναι φάση σου λέει ο άλλος κάτι κοροϊδευτικο, και του λες εσυ:
Εκδόσεις ΕΜΠ
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
- lakers4life24
- MechEng Seeder
καλο θα το χρησιμοποιω απο δω και περα
when the body says stop the spirit cries NEVER!!!!
frikipedia φαση?castiel wrote:είναι φάση σου λέει ο άλλος κάτι κοροϊδευτικο, και του λες εσυ:
- Spyrοs
- Praetorian
Kiss your exams goodbye!
Google Just Brought 8 Trillion LEGO Blocks to Chrome: http://tnw.to/d0vZ
Ξεκινήστε το χτίσιμο εδώ: http://www.buildwithchrome.com/static/map
:flies away:
Google Just Brought 8 Trillion LEGO Blocks to Chrome: http://tnw.to/d0vZ
Ξεκινήστε το χτίσιμο εδώ: http://www.buildwithchrome.com/static/map
:flies away:
Προετοιμασία για Μεταπτυχιακές Σπουδές
GRE - GMAT - TOEFL- IELTS
Κατεχάκη 17, Αθήνα - 210.6910882
website: https://globalprep.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/globalprep
e-mail: info@globalprep.gr
- liakoskotsi
- MechEng Seeder
θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο, θέλω να πάω για μπάνιο!!
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
- christinamomo
- MechEng Seeder
Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!Έχει λιώσει το κορμί μου πάνω στην καρέκλα!!!!!
Slalom Baby Slalom