Δεν θέλω να διαβάσω...!!!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- christinamomo
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Δεν θέλω να διαβάσω...!!!
Και δεν έμενα Κοζάνη ρε γαμώτο λύσσαξα να πάρω μετεγγραφή!!!Kuchiki_Byakuya σε άσπρο αν σου βρίσκεται εύκολο θα προτιμούσα, που με φωτίζει!!
Slalom Baby Slalom
- lakers4life24
- MechEng Seeder
μαλακα μη με εξοργιζεις τωρα. Ηρθα στις 5 απο τις εξι και ξοδεψα 200 γαμημενα ευρω σε λεωφορεια οπως και τις ωρες μου για μετακινησεις.Kuchiki_Byakuya wrote:Θα βάλουμε τους κερατωμένους του μετσοβίου να σέρνουν. Και δεν είναι και πολλοί, πόσοι έχουν καν γκόμενα.ιστορικός mech-eng wrote:ταρανδοι υπαρχουν πολλοι.μερικοι μπορει να ειμαστε χωρις να το ξερουμε.
Θα φέρω, σίγουρα χωράς μέσα. Τι χρώμα θες;christinamomo wrote:Μόνο άμα μπορείς φέρε ζακέτα και για μένα γιατί δεν τα υπολόγισα καλά κι έχω ανεβάσει χειμωνιάτικα στο πατάρι!!
Αυτοί που δεν έσκαγαν στις συνελεύσεις και περίμεναν έξι βδομάδες από το φόρουμ να μάθουν τι παίζει.lakers4life24 wrote:περιττο ν αναφερω ποιοι ευθυνονται για αυτην την κατασταση.
Ελπιζω να εννοεις κυριως τους Αθηναιους που δεν συσπειρωθηκαν
Last edited by lakers4life24 on Sun Jun 24, 2012 6:46 pm, edited 1 time in total.
when the body says stop the spirit cries NEVER!!!!
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
καλά για να τα θυμάστε ολα αυτά πραγματικά δεν θέλετε να διαβάσετε..
για ακούστε ν+2 χρόνια παντρεμένους για να χαλαρώσετε!!
για ακούστε ν+2 χρόνια παντρεμένους για να χαλαρώσετε!!
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
Αυτά δεν στα λένε όταν μπαίνεις.christinamomo wrote:Και δεν έμενα Κοζάνη ρε γαμώτο λύσσαξα να πάρω μετεγγραφή!!!
Έχω άσπρη και μπεζ (που φωτίζει εμένα) αλλά σε αντρική γραμμή.christinamomo wrote:Kuchiki_Byakuya σε άσπρο αν σου βρίσκεται εύκολο θα προτιμούσα, που με φωτίζει!!
όλους όσους κοίταγαν αντί να συμμετέχουν. Δεν ξέρω αν ήσουν εκεί και δεν το έγραψα για σένα. γινόταν της πουτάνας εκεί.lakers4life24 wrote:μαλακα μη με εξοργιζεις τωρα. Ηρθα στις 5 απο τις εξι και ξοδεψα 200 γαμημενα ευρω σε λεωφορεια οπως και τις ωρες μου για μετακινησεις.
Ελπιζω να εννοεις κυριως τους Αθηναιους που δεν συσπειρωθηκαν
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
- christinamomo
- MechEng Seeder
Ααααααααααχχχχ ωραία!!!!Θα βάλω εγώ την άσπρη κι εσύ τη μπεζ!!Δεν πειράζει που είναι αντρική γραμμή θα κολυμπάω που θα κολυμπάω την κάνω καμπαρτίνα!!
Slalom Baby Slalom
- SlasherG
- MechEng Seeder
οοοοο, τα μισάαααchristinamomo wrote:θα κολυμπάω που θα κολυμπάω την κάνω καμπαρτίνα!!
Come ride with me
Through the veils of history
I'll show you how god
falls asleep on a job.
falls asleep on a job.
Βρε κακέ άνθρωπε που σπέρνεις τη διχόνοια το είπα γιατί είμαι μικροκαμωμένη όχι για να θίξω το παιδί!!!!
Slalom Baby Slalom
- liakoskotsi
- MechEng Seeder
χαχαχαχαχαχαχαχαchristinamomo wrote:Βρε κακέ άνθρωπε που σπέρνεις τη διχόνοια το είπα γιατί είμαι μικροκαμωμένη όχι για να θίξω το παιδί!!!!
ο Σλάσερ κακός άνθρωπος.... τι αλλο θα ακούσω? το καλύτερο παιδί των μηχανολόγων είναι!
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
- lakers4life24
- MechEng Seeder
νομιζα οτι αυτος ο τιτλος ηταν για μεναliakoskotsi wrote:χαχαχαχαχαχαχαχαchristinamomo wrote:Βρε κακέ άνθρωπε που σπέρνεις τη διχόνοια το είπα γιατί είμαι μικροκαμωμένη όχι για να θίξω το παιδί!!!!
ο Σλάσερ κακός άνθρωπος.... τι αλλο θα ακούσω? το καλύτερο παιδί των μηχανολόγων είναι!
when the body says stop the spirit cries NEVER!!!!
- liakoskotsi
- MechEng Seeder
εσύ κάτσε στα αυγά σου! (στα ασπράδια τους για την ακρίβεια)lakers4life24 wrote:νομιζα οτι αυτος ο τιτλος ηταν για μενα
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.