Μη γράψεις μετά τίποτα άλλο, αν πατήσει νάρκη τέλειωσε.Adamaklas wrote:Που να πατήσεις και ΝΑΡΚΗ !
Κατάλληλο για μηχανολόγους. Να κάνουμε τόπικ με παραγγελίες για να πάρουμε σε χαμηλή τιμή.castiel wrote:(ειναι αυτο που λεμε την έκανε λάστιχο)
Μη γράψεις μετά τίποτα άλλο, αν πατήσει νάρκη τέλειωσε.Adamaklas wrote:Που να πατήσεις και ΝΑΡΚΗ !
Κατάλληλο για μηχανολόγους. Να κάνουμε τόπικ με παραγγελίες για να πάρουμε σε χαμηλή τιμή.castiel wrote:(ειναι αυτο που λεμε την έκανε λάστιχο)
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
Τύφλα να 'χει ο Μπόρατ.kage21 wrote:Δεν ταιριαζει μρ τις σαγιοναρες μου...
Όταν κλείσεις τα πέντε χιλιάρικα θέλουμε κέρασμα.Kitharistas wrote:Koυτσίκι βαρέθηκα να βλέπω ποστ σου...
κάτι μου λέει ότι θα κεράσεις εσύ πρώτος για τα 5 χιλιάρικαKuchiki_Byakuya wrote:
Όταν κλείσεις τα πέντε χιλιάρικα θέλουμε κέρασμα.
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
πρέπει να περάσεις κανά μαθηματικό. Ξεκίνα από την δευτέρα δημοτικού.liakoskotsi wrote:κάτι μου λέει ότι θα κεράσεις εσύ πρώτος για τα 5 χιλιάρικα
pwnedliakoskotsi wrote:κάτι μου λέει ότι θα κεράσεις εσύ πρώτος για τα 5 χιλιάρικαKuchiki_Byakuya wrote:
Όταν κλείσεις τα πέντε χιλιάρικα θέλουμε κέρασμα.