Γεια και χαρα παιδες.
η απορια μου εγκειται οπως καταλαβατε απο τον τιτλο στο word.
λοιπον θελω να ρωτησω εαν υπαρχει τροπος να τροποποιησω (οσων αφορα την εμφανιση) πινακες στο word μαζικα.
δηλαδη εχεις σε ενα κειμενο του word πινακες, πολλους...αλλα ιδιους
και θελεις να τους τροποποιησεις ολους. ναναι αλλο το περιβλημα, αλλες οι γραμμες μεσα, κτλ κτλ κτλ...αλλα ναναι παλι ιδιοι οι καινουργιοι.
πως το κανεις αυτο;;; εκτος απο την επιλογη του one by one
---αν το νημα εγκειται σε αλλο πεδιο, παρακαλουνται αι μοδερατοροι να το μετακουνησουν.
Πίνακες στο Word
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
Re: πίνακες στο Word
μπορεις να τους επιλεξεις ολους μαζι, εχοντας πατημενο το ctrl και πατοντας κλικ στο εικονιδιο που σου εμφανίζει πάνω αριστερά. μετά δεξί κλικ και κανεις ότι θες
να επιλαγουν ολοι με ενα κλικ και να αλλαξουν ολοι δεν νομιζω οτι γινεται, τουλάχιστον εγω δεν ξερω πως.
Υ.Γ σου άλλαξα απλώς τον τίτλο.
να επιλαγουν ολοι με ενα κλικ και να αλλαξουν ολοι δεν νομιζω οτι γινεται, τουλάχιστον εγω δεν ξερω πως.
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
- fentayeen
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: πίνακες στο Word
ομολογω πως δεν το ειχα σκεφτει αυτο με το ctrl δεν τοχα σκεφτει και βολευει για λιγους λιγους....σιγουρα καλυτερα απο εναν εναν εαν δεν παιζει επιλογη για ολους.castiel wrote:μπορεις να τους επιλεξεις ολους μαζι, εχοντας πατημενο το ctrl και πατοντας κλικ στο εικονιδιο που σου εμφανίζει πάνω αριστερά. μετά δεξί κλικ και κανεις ότι θες
νασαι καλα μαν μου
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
Re: Πίνακες στο Word
και φτιαξε και ενα "νεο στυλ πινακα"
έτσι ώστε κάθε φορά που επιλέγεις λιγους να πατας μόνο ενα κλικ, και να μην κανεις τις ιδιες αλλαγες καθε φορά
έτσι ώστε κάθε φορά που επιλέγεις λιγους να πατας μόνο ενα κλικ, και να μην κανεις τις ιδιες αλλαγες καθε φορά
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.