Συνάδελφοι καλησπέρα,
ξέρει κανείς πότε είναι η ορκομωσία για όσους τελείωσαν αυτό το ακαδημαικό έτος? προσωπικά τελείωσα στο τέλος του χειμερινού εξαμήνου..ξέρω πως γίνονται μια φορά τον χρόνο και είναι κάποια στιγμή μέσα στο κατακαλόκαιρο αλλά ξέρει κανείς κάτι πιο συγκεκριμένο?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ορκωμοσία
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
-
- MechEng Seeder
Re: ορκωμοσια
Δες εδώ συνάδελφε: http://www.mech.ntua.gr/gr/files/0512/aponomi2012.pdf
Re: Ορκωμοσία
Παιδιά γνωρίζει κανείς ποτέ θα ναι η επόμενη ορκωμοσία και ποιοί θα ορκιστούν; Αυτοί που τελειώνουμε τώρα θα προλάβουμε;
- arxaios
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Δε νομίζω ότι γίνονται ορκωμοσίες τον τελευταίο καιρό στους Μηχανολόγους. Απλά παραλαμβάνεις από γραμματεία
Before you judge a man, walk a mile in his shoes; after that, who cares?! He's a mile away and you've got his shoes!
Πέρυσι η ορκομωσία των διπλωματούχων 2014 έγινε γύρω στα μέσα ιουλίου στο τεχνολογικό πάρκο του Λαυρίου για εμάς,φέτος απο που προκύπτει οτι δεν γίνονται καθόλου ορκομωσίες στους Μηχανολόγους ?arxaios wrote:Δε νομίζω ότι γίνονται ορκωμοσίες τον τελευταίο καιρό στους Μηχανολόγους. Απλά παραλαμβάνεις από γραμματεία
Στη γραμματεία που ρώτησα μου είπαν οτι απλά αργούνε και πάνε για ιούλιο, αν μάθεις κάτι πιο σίγουρο ενημέρωσε
Επίσης οταν λές ότι απλά παραλαμβάνεις απο γραμματεία τι εννοείς?τι παραλαμβάνεις δλδ?
ΥΓ: Πάντως οι περισσότερες σχολές ΕΜΠ έχουν κάνει έως τώρα τις ορκομωσίες τους για τους διπλωματούχους 2015
- arxaios
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Before you judge a man, walk a mile in his shoes; after that, who cares?! He's a mile away and you've got his shoes!