μα αυτο λεω αγορι μου το να διαφωνουν θα ταν απολυτα φυσιολογικο και θεμιτο δεν υπαρχει προβλημα μ αυτο.HarisSukhoi wrote:Δεν είπα ότι πρέπει, απλά σου λέω γιατί διαφωνούν πολλοί μαζί σου. Γιατί νιώθεις πως είσαι μια κατηγορία μόνος σου. Δεν το έκρινα.lakers4life24 wrote:καθενας εχει την αποψη του ρε φιλε....γιατι ντε και καλα πρεπει να μαι στους δυο πολους που λες δεν καταλαβα?
Καλά λέει ο ενυς...
Ακούει που ακούει τις κασέτες του Ανδρέα ο Αλέκος, δεν τις κάνει και μετατροπές να κολλήσουν στο 2012.
το να βριζουν ολοι μαζι εναντιον ενος ειναι λαθος γιατι εγω ειπα και λεω απλα τις αποψεις μου πανω σε καποια θεματα. ουτε βλαπτω κανεναν κι οποιος θελει απλα μπορει να πει ξερεις διαφωνω μαζι σου, ομως σε ΣΕΒΟΜΑΙ και απλα σε γραφω στα αρχιδια μου διχως να σου την πω και μια χαρα.
και μην αρχισετε να λετε για τις βρισιες μου το σεπτεμβρη γιατι τοτε θιχτηκαν δικα μου (και προφανως και δικα σας) χρονικα,ψυχολογικα,οικονομικα συμφεροντα και οπως αποδειχθηκε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΘΙΞΑ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΓΧΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ, ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡ ΚΤΛ....,ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑ, ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ?