Μετά το Πάσχα είναι η εποχή.Adamaklas wrote:ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ !
Χριστος ανεστη
Πριν από λίγο καιρό ένας άντμιν είπε: 'Δε θα γίνουν άλλες αλλαγές στο σταφ του φόρουμ για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012.'
Μετά το Πάσχα είναι η εποχή.Adamaklas wrote:ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ !
Χριστος ανεστη
Αλλαγές. Το θυμάμαι ακριβώς, σαν να το έχω μπροστά μου. Είμαι εντελώς σίγουρος και δεν το λέω έτσι.SlasherG wrote:..μάλλον προσθήκες θες να πεις..
μαλάκα έχεις σκάσει απο το κακό σου έτσι;Kuchiki_Byakuya wrote:Αλλαγές. Το θυμάμαι ακριβώς, σαν να το έχω μπροστά μου. Είμαι εντελώς σίγουρος και δεν το λέω έτσι.SlasherG wrote:..μάλλον προσθήκες θες να πεις..
Απλά όταν οι άντμιν είναι αναξιόπιστοι πού να στηριχτείς σε αυτή τη ζωή.Enositis wrote:μαλάκα έχεις σκάσει απο το κακό σου έτσι;
Στην μπυρα κουτσικιε... στην μπυρα...Kuchiki_Byakuya wrote:Απλά όταν οι άντμιν είναι αναξιόπιστοι πού να στηριχτείς σε αυτή τη ζωή.Enositis wrote:μαλάκα έχεις σκάσει απο το κακό σου έτσι;
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
Αν πω ότι κατάλαβα, θα είναι ψέματα. Αλλά μου άρεσε που το ποστ περιείχε αλκοόλ.Adamaklas wrote:Στην μπυρα κουτσικιε... στην μπυρα...
Πριν από λίγο ένας πολιτικός είπε: "Λεφτά υπάρχουν, θα επενδύσουμε στην παιδεία, θα κάνουμε αυξήσεις, θα..., θα..."Kuchiki_Byakuya wrote:Μετά το Πάσχα είναι η εποχή.Adamaklas wrote:ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ !
Χριστος ανεστη
Πριν από λίγο καιρό ένας άντμιν είπε: 'Δε θα γίνουν άλλες αλλαγές στο σταφ του φόρουμ για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012.'
Απλά όταν οι πολιτικοί είναι αναξιόπιστοι, πού να στηριχτείς σε αυτή τη ζωή.Kuchiki_Byakuya wrote:Απλά όταν οι άντμιν είναι αναξιόπιστοι πού να στηριχτείς σε αυτή τη ζωή.Enositis wrote:μαλάκα έχεις σκάσει απο το κακό σου έτσι;
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
Αν περιμένεις από τους πολιτικούς αξιοπιστία, δεν είναι δικό τους το πρόβλημα, είναι δικό σου.(β-α)/2 wrote:Απλά όταν οι πολιτικοί είναι αναξιόπιστοι, πού να στηριχτείς σε αυτή τη ζωή.