Velvithian wrote:σιγουρα ολοι μας εχουμε βρεθει στο παρακατω δηλημα εστω και μια φορα στη ζωη μας:
<<η Χ ειναι πολυ ομορφη ρε γαμωτο και αυτα τα ματια της ειναι τοσο ομορφα... αλλα απο την αλλη η Υ εχει εξισου ωραια '' ματια '' και με αυτα τα τακουνια μου βγαζει μια προστιχια. Η Χ απο τη μια ομως ειναι λιγο ντροπαλη για τα γουστα μου και η Υ ειναι λιγο ντιβα για μενα!>>
κι αλλοι τετοια προβληματισμοι που κανουν οχι παντα ευκολη την επιλογη. ποια ειναι η γνωμη του κοινου για αυτο το θεμα;
μπουζουκογκομενα με τακουνι η γλυκοφατσουλα με ομορφα χαρακτηριστικα;;;

Κάθε φορά που ακούω αυτό το δίλημμα , αναρωτιέμαι γιατί δείχνεις να αποκλείεις ότι η γλυκόφατσα μπορεί να φορέσει τακούνια και ένα φόρεμα που αναδεικνύει τα <<''(**μάτια**)>> της (<<**λολ**>>$) και η σκυλόγατοποντικοκαρχαριόφατσα (#λολ##) να ξυπνήσει άβαφτη ένα μεσημέρι κυριακής στο κρεβάτι και να σε κοιτάξει γλυκά
(...και να τρομάξεις... όπως θα προσέθετε ο σταθούκος)
Αλίμονο , όλα* τα διλήμματα που αντιμετωπίζει το ανθρώπινο ον είναι καταβάθος επιμελώς ψευδοκατασκευασμένα για να έχει πρόσφορα θέματα προς συζήτηση - λες και τα σκαμπανεβάσματα του καιρού δεν επαρκούν για έναν κάποιο κατακερματισμό αμηχανίας
*(εξαιρείται το δίλημμα της αποχής ή μη από τις εκλογές και το oasis-blur)
Aκόμα και αν η πραγματικότητα ήταν τόσο μονόπλευρη , έχεις υποχρέωση να κοιμηθείς με την μπουζουκόβια , καθότι περιβάλλεις την όμορφη γλυκοφατσούλα με ευγενή θαυμασμό και όμως δεν σου αρκεί αυτό για να την θέσεις αποκλειστικό στόχο , ενώ από την άλλη τοποθετείς ασυνείδητα την μπουζουκογκόμενα σε μία αόριστη κατάσταση κάπου πιο χαμηλά από σένα (που μάλλον ακούς πιο πχιοτική μουσική , δεν είσαι ντίβα αλλά ένας γοητευτικός άνθρωπος που έχει συναίσθηση της σχεδόν τελειότητας του) και όμως όλος αυτός ο οικονομικο-πολιτιστικο-κοινωνικός προβληματισμός σου δεν αρκεί για να την θέσεις εκτός παιχνιδιού
Άρα την ποθείς
θα παρέθετα και το γιατί (καθότι είμαι και εγώ ένας γοητευτικός <<#*αναλυτής*#>> που έχω συναίσθηση της σχεδόν τελειότητας μου) αλλά
ωραίος καιρός , δεν βρίσκετε ;