Εγώ σε μια εργασία άλλαξα το αποτέλεσμα για να βγει αυτό που ήθελα.. μετράει;Adamaklas wrote:ξερεις οτι εισαι μηχανικαρα, οταν αλλάζεις τα δεδομένα για να βγάλεις αυτο που θες!
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
Εγώ σε μια εργασία άλλαξα το αποτέλεσμα για να βγει αυτό που ήθελα.. μετράει;Adamaklas wrote:ξερεις οτι εισαι μηχανικαρα, οταν αλλάζεις τα δεδομένα για να βγάλεις αυτο που θες!
Τεχνητή νοημοσύνη. Ο κώδικας εξελίσσεται με βάση τη συνήθεια.cornerstone wrote:That awkward moment when you log out from our little forum,and still it seems you're on-line
απλά τα stats ανανεώνονται κάθε 10 λεπτάcornerstone wrote:That awkward moment when you log out from our little forum,and still it seems you're on-line
Εγώ στη Μηχανολογία έβγαζα 400 κάτι, αντί για 4 κάτι, οπότε μέσα σε δύο ισότητες διαίρεσα με δύο κρυφά δεκάρια, για να μου βγει σωστό, και τσίμπησα το 9,3 μου..castiel wrote:Εγώ σε μια εργασία άλλαξα το αποτέλεσμα για να βγει αυτό που ήθελα.. μετράει;Adamaklas wrote:ξερεις οτι εισαι μηχανικαρα, οταν αλλάζεις τα δεδομένα για να βγάλεις αυτο που θες!
εγώ έγραφα κώδικα matlab, και μια γ@μημενη εντολή δεν έτρεχες σωστάSlasherG wrote:Εγώ στη Μηχανολογία έβγαζα 400 κάτι, αντί για 4 κάτι, οπότε μέσα σε δύο ισότητες διαίρεσα με δύο κρυφά δεκάρια, για να μου βγει σωστό, και τσίμπησα το 9,3 μου..castiel wrote:Εγώ σε μια εργασία άλλαξα το αποτέλεσμα για να βγει αυτό που ήθελα.. μετράει;Adamaklas wrote:ξερεις οτι εισαι μηχανικαρα, οταν αλλάζεις τα δεδομένα για να βγάλεις αυτο που θες!
Δυστυχώς, δεν μπορούσα να του ζητήσω αναβαθμολόγηση για το έξτρα 0,2 γτ θα το έβλεπε και θα έπαιρνα 8..