Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
Οντως,αυτος???Ουτε αυτος ξερει τι εργαστηριο κανατε την προηγουμενη βδομαδα Λιακο μην ανησυχεις...HarisSukhoi wrote:liakoskotsi wrote:και εγώ
θα βρίζει ο χάρης![]()
Eγώ? Εγώ που σε πονώ και σου μαθαίνω τους σωστούς δρόμους της βορείου Ελλάδος?
γιατί εγώ ξέρω?!?! είχαμε αφήσει την κουκουρα να καθαρίσει για πάρτη μαςkage21 wrote:
Οντως,αυτος???Ουτε αυτος ξερει τι εργαστηριο κανατε την προηγουμενη βδομαδα Λιακο μην ανησυχεις...
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
οχι να πέσεις για ύπνο!kage21 wrote:Μου βγηκε λεει 3πλασιο το G...και τι να κανω εγω στις 3 το πρωι??Τουμπες???
Παλι μας χακαραν τα bots απο το account σου????liakoskotsi wrote:βαρέθηκα να κοιτάω το who's online και να βλέπω εμένα, τον κάγκε και τον google[bot]
καληνύχτα!