Και για την επαναληπτική εξέταση?maurh_8uella wrote:Έχουν περαστεί τα αποτελέσματα των ΜΕΚ Ι στα στοιχεία σπουδαστή.adegeiare wrote:Έχουμε κανένα νέο για ΜΕΚ και συγκεκριμένα την επαναληπτική εξέταση...?
γιατί εμένα δεν μου έχουν περαστεί...
Και για την επαναληπτική εξέταση?maurh_8uella wrote:Έχουν περαστεί τα αποτελέσματα των ΜΕΚ Ι στα στοιχεία σπουδαστή.adegeiare wrote:Έχουμε κανένα νέο για ΜΕΚ και συγκεκριμένα την επαναληπτική εξέταση...?
Εγώ έδωσα στην επαναληπτική της επαναληπτικής που ήμασταν μέσα καμιά 15αριά άτομα.... Σε αυτήν δεν αναφέρεσαι? Η λίστα με τα αποτελέσματα δεν αναρτήθηκε ποτέ, ωστόσο οι βαθμοί περάστηκαν, σε μένα τουλάχιστον, κατευθείαν στα στοιχεία σπουδαστή. Τώρα τα αποτελέσματα της "κανονικής" επαναληπτικής είναι σίγουρα έξω από την γραμματεία. Πήγαινε από Δευτέρα και ρώτα στην γραμματεία γιατί δεν έχουν περαστεί στα στοιχεία σπουδαστή....adegeiare wrote:Και για την επαναληπτική εξέταση?maurh_8uella wrote:Έχουν περαστεί τα αποτελέσματα των ΜΕΚ Ι στα στοιχεία σπουδαστή.adegeiare wrote:Έχουμε κανένα νέο για ΜΕΚ και συγκεκριμένα την επαναληπτική εξέταση...?
γιατί εμένα δεν μου έχουν περαστεί...