Silencer wrote:Ρε μεγάλε, σε έχω κόψει ότι είσαι απείθαρχο πνεύμα. Τώρα πολιτικά σε κάποια πράγματα συμφωνούμε και σε άλλα διαφωνούμε. Αλλά συμφωνούμε ότι οι παρατάξεις έχουν περάσει για πολύ μαλάκες τους φοιτητές χρόνια τώρα.
Προφανώς.
Silencer wrote:Αλλά αντί να απαξιώνεις αυτό που γράφω, συντάξου καλύτερα υπέρ του. Εδώ τουλάχιστον νομίζω ότι στεκόμαστε μάλλον στην ίδια πλευρά του δρόμου.
Δεν το απαξίωσα. Έχεις δίκιο ότι μας περνάνε για μαλάκες, όμως ανεχόμαστε(?) να μας περνάνε για μαλάκες παντού,από τις βουλευτικές εκλογές μέχρι ότι άλλο θες, οπότε οι πρυτανικές εκλογές δεν νομίζω να μας σώσουν.
Έτσι κι αλλιώς δεν συμφωνώ με κανένα από τα 2 συστήματα.
Για την πρωτοβουλία θα δώσω και εγώ ένα +. Τουλάχιστον όσοι ψηφίσουν θα μπορούν να ψηφίσουν όσο πιο αντικειμενικά μπορούν, άσχετα αν μας χαϊδεύουν τα αυτιά(μας αρέσει ιδιαίτερα) ή όχι. Εγώ πάντως δεν θα ψηφίσω όχι επειδή δεν με ενδιαφέρει αλλά λόγω πολιτικής άποψης*. Απλά δεν μπορώ να στηρίξω αυτό το πράγμα. Ούτε να νομιμοποιήσω τις μετέπειτα ενέργειες του κάθε πρύτανη.
*Την έχω εκφράσει και στο αναρχοκομμούνι τον Λακ(
) και το παράδοξο είναι ότι μπορεί να συμφωνούμε σε ένα μέρος ή σε πολλά μέρη..
edit
rodrigo wrote:Λakedaimonas wrote:
Αλλά τότε την επόμενη φορά που ο rodrigo ή o kahlua ή ο kobologaki ή ο
TiGinetai (με κολακεύεις!! ) αλλά και ο κάθε κομματικός μπει και γράψει κάτι υπέρ του κόμματος του, πραγματικά δεν θα έχει νόημα καν να τον κράξετε. Τουλάχιστον αυτοί ασχολούνται έστω και μέσα από ένα στρεβλό και διεφθαρμένο σύστημα, μπορεί να το κάνουν για ιδία οφέλη, αλλά κάτι κάνουν.
Στρεβλός και διεφθαρμένος είσαι εσύ συνάδελφε, τι δεν σου αρέσει στις σχολές δηλαδή?!
Πάντως όπως λες εμείς με εξαίρεση ΔΑΠΑΣΠ κάνουμε κάτι όλοι οι άλλοι κάθονται στους καναπέδες τους και περιμένουν να βρέξει χρυσές λύρες.
Κοίτα μάλλον αναγνωρίζουμε ότι είναι στρεβλό, διεφθαρμένο, ελαττωματικό κτλ το σύστημα εξολοκλήρου. Απλά ο καθένας το βλέπει από τη δική του οπτική γωνία. Αλλιώς θεωρεί στρεβλό-διεφθαρμένο το σύστημα ένας δαποπασπίτης(αν το θεωρεί..) και αλλιώς ένας εαακίτης..
The Horde wrote:rodrigo wrote:
Στρεβλός και διεφθαρμένος είσαι εσύ συνάδελφε, τι δεν σου αρέσει στις σχολές δηλαδή?!
Πας καλά? Το ξέρεις το παιδί?! Έλεος!
Μπορεί να μην διάβασε καλά τι έγραψε ή να μην κατάλαβε τι εννοούσε..
Κατά τα άλλα δεν νομίζω να παρεξηγείτε πλέον!!!